藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3501|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

藍澄天空小說 真實番外篇 [複製鏈接]

事原小弟,今日約左個客去華人行傾野,攪左成日,走的時候已經天黑了。 :?
身處華人行,無無聊聊又去了藍澄示範單位。可能是貨尾了,又或者無數不利
消息,所以比較冷清 :cry: ,只見得幾對人睇樓,其餘約十名經記。
走走下,當然有經紀問我啦,我裝作又盲又啞,因為唔想煩,所以沒有刻意理佢地。一名小兄弟跟我好奈,係咁sell.......見我冇咩反應。 :|

佢特然好吋咁話:先生! 來睇樓牙? :!:

心想:我唔係來睇樓,唔通來深班咩。
我最後好冷啖咁對佢講:唔係喎! 我來望下這裡的模型設計啫。 :em12:

之後冇理到佢,就依然我行我素,當佢地透明。
話時話,這裡的示範單位好似執過下,還多左好多16:9直播衛星,其中一架仲有
play station 2潻。
說時遲,那時快,特然一個妙齡女子,響我面前出現,一野就得過來。

用非常嬌媚並高八度聲線講:先生~~~~有咩可以幫到你架? ops:

我望佢第一眼,即時心想:嘩!!!!sell 樓啫,唔係sell騎樓呀嘩......。
要唔要咁惹火呀? :em09:  :evil:
搵個男人sell我唔到,唔使出動火辣辣的靚女掛,仲不知幾咁激凸 :em03:
一路行,我有如大軍壓境之勢,充滿迫力。

她再向我拋拋眉眼:先生~~~不如我比D price list 你睇睇。 ops:

我非常之難為情,唔知點好。唯有苦口婆心道:我睇睇得架啦,唔該哂。 :mrgreen:

最後急急腳去左睇大單位,冇理到佢了。
唉!無奈,比我早幾年?早做咩咩.....啦! :em06:
不過最後我都冇唔記得大家,用我部p仔偷偷怕了周圍的環境,以解大家對藍澄相思之苦。
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

[quote:900503846c="Agnes&Henry"]個窗原來係咁o既...[/quote]

係呀,而家多左塊玻璃隔著,唔怕跌落街。