藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 21907|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣呃人 [複製鏈接]

這位人兄,用意心領。見字之嘔心瀝血,可見一班。
唯藍澄之問題,各業主心中有數,是好是壞,仍有底線......多謝關心。
無奈我們立場不同,若於古時,大家必然識英雄者重英雄。
小弟先飲為敬......
:em19:
永遠愛著您 :em21: [/code]

唉~~
係又點,唔係又點。
即使藍澄擺明搵笨又點。而家幢樓都賣哂啦,一切已成事實。
ok...我地個個發哂爛渣,拉哂屎咁,周圍同人講:鳴~~我比人老點左呀。
你係唔係每人救濟廿百萬比我地丫。兄台,做人要乘人之美,並非落井下石。
我們承認沒有執到好野,但肯定唔係執到舊屎.......

[quote:4e7400ec9d="Teresa&Fai"]笑又係咁過,喊又係咁過,我地係度吹下水.....傾下層樓d野都已經好開心[/quote]
main point!!!! :em11:  :em11:

楚留香的一段歌詞:來得安去也寫意,嬴得一生清風。

香港置業.......... :em12:
歡迎你加入,在藍澄的天空底下.......我們乾杯 :em19:

[quote:096568c89f="99"]李嘉誠殺左你老豆,所以唱衰RC。亦唔會只係聽你地D(19)
agent幾句說話而去買樓,你估你呃緊細路仔咩......九唔答八。
:em17:  :em17:  :em17:  :em17:  :em17:  :em17:  :em17:[/quote]

hales sega ice  wicyh  陳生  cat 仔 agnes & Henry.........
而家D後生真係有火架 :evil: ,拍得住我當年。 :mrgreen:
唉!年幾大啦 :em01: ,家陣有頭家,都好少出來同人嘈啦 :em13: .....
咳咳 :em18: ~~留番比D後生罷。 :em21:

各位藍澄友,.....歡迎你地...
今日大家在藍澄的天空底下相遇,印正半點緣份.....。
曾經有人講過:藍澄灣......是一群年青人,充滿熱誠,充滿希望。
用愛與互相關懷所建築出來的.....。