藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tako and Sukie
打印 上一主題 下一主題

關於執漏問題 [複製鏈接]

我今日換左空心磚
唔應該話換.
係重鋪.
見到我就火都離.
本來只係空心.
點知換左重衰.
空心+崩+高低不平.
好彩只係牆角4塊.
我見d人係我屋入面行來行去.
但係就唔知佢地整過d咩.
而且我發現大門重有多處新花痕同崩左.

我決定唔叫佢地執啦.
特別係地磚.
因為果班友仔唔係真正師傅.
唔會整得好.
我感覺到真係好無奈.
:twisted:  :em06:  :em06:  :em06:  :em06:

我覺得如果接受到
就唔好換啦.
越整越衰
我都好後悔

[quote:dc06d7a19d="diedsee"][quote:dc06d7a19d="Joseph"]咁有無人係換左之後係成好左架?
如果無
我諗我要大聲叫佢唔好勒~~~~~!

但係點都用d灰補番果d崩左既地方丫[/quote]

我換咗廁所啲地磚
平唔平就冇留意
但靚仔咗好多 [/quote]

我就最擔心廁所啦.
因為整得唔好會漏水.
我真係對佢地失去信心.

我可唔可以參觀下
我想睇下手工點樣.

[quote:5c48cead1b="H&H"][quote:5c48cead1b="Tako & Sukie"][quote:5c48cead1b="diedsee"][quote:5c48cead1b="Joseph"]咁有無人係換左之後係成好左架?
如果無
我諗我要大聲叫佢唔好勒~~~~~!

但係點都用d灰補番果d崩左既地方丫[/quote]

我換咗廁所啲地磚
平唔平就冇留意
但靚仔咗好多 [/quote]

我就最擔心廁所啦.
因為整得唔好會漏水.
我真係對佢地失去信心.

我可唔可以參觀下
我想睇下手工點樣.[/quote]攪到我真係唔你好敢換廁所啲地磚 整得唔好會漏水仲得不償失[/quote]

因為佢地真係唔係專業
我決定唔整啦
我對佢地失去信心.
我自己整好過.
最緊要係冇漏水.

[quote:1e4f8cc6f3="diedsee"][quote:1e4f8cc6f3="Tako & Sukie"]
我就最擔心廁所啦.
因為整得唔好會漏水.
我真係對佢地失去信心.

我可唔可以參觀下
我想睇下手工點樣.[/quote]

好ar...今個星期日下午 ok??[/quote]

好呀
你可唔可以pm我你個電話俾我.

Re: 關於執漏問題

[quote:d447e77d99="Qoo"][quote:d447e77d99="KS"][quote:d447e77d99="H&H"][quote:d447e77d99="Tako & Sukie"]本來只係空心.
點知換左重衰.
空心+崩+高低不平.
[/quote]我又係咁呀 十幾塊只換左三四塊 換完之後 空心就更加空心+唔平+超粗邊 真係越整越衰!!![/quote]

各位
我今日先交執漏表格睇完你地留言真係好擔心 :em05:
請大家俾俾意見....要唔要執個地磚因為都有七八塊空心磚
等我明早去撕走d post it

心急人上:em14:
ks[/quote]

ks你好 奇實你吾洗太驚的可以先等一個星期看看情況如何才作決定不過我就建意你最好系收返條匙等佢地找你看住佢地吾好等佢地可以懶得就懶拖慢進度呀[/quote]

我就因為唔係太驚所以而家好鬼後悔.
今日去睇大門d釘孔是但搵d油油仲衰過之前.
整窗手柄好彩我係度整完都有問題.
叫佢整過.
真係睇少眼都唔得.