藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

鍾意邊個唱歌 [複製鏈接]

[quote:35ab2dfb95="Tomato"]我鍾意李克勤..........會唔會知我幾多歲呢 :em09:[/quote]
同道中人...嘿嘿~~
識貨~ :em11:

[quote:784778128c="saga"][quote:784778128c="hales"]
同道中人...嘿嘿~~
識貨~ :em11:[/quote]

我都好喜歡克勤既歌~
juliet ~~~

由細支持到大 ~~~ 小天就係幾隻歌喜歡~~~[/quote]
我由佢出道開始就買佢既帶/碟
直到佢轉左去藝能 因為果排o的歌唔係咁ok...
我覺得佢自從去左星光之後 每隻碟總會有一隻"騎lei"歌
例如: 禮拜六冇節目

[quote:bbe2d57456="Tomato"][quote:bbe2d57456="hales"][quote:bbe2d57456="saga"][quote:bbe2d57456="hales"]
同道中人...嘿嘿~~
識貨~ :em11:[/quote]

我都好喜歡克勤既歌~
juliet ~~~

由細支持到大 ~~~ 小天就係幾隻歌喜歡~~~[/quote]
我由佢出道開始就買佢既帶/碟
直到佢轉左去藝能 因為果排o的歌唔係咁ok...
我覺得佢自從去左星光之後 每隻碟總會有一隻"騎lei"歌
例如: 禮拜六冇節目[/quote]

~~~~~
我最憎佢首"舊歡如夢" :em10:
其實克勤真係好多歌都好好聽 我最鍾意"月半小夜曲"同"仍是老地方":em04:
佢首"當找到妳"好正 我第日結婚 一定會用呢首歌 ops:
仲有"一個人飛"、"誰願分手"、"如果一天"........
諗起就開心    佢d演唱會真係好正 :em11:

除左克勤 我都好鍾意聽張信哲0架!佢把聲好好聴 好似唱詩歌0禁![/quote]
咪o下o下學我嘛..... :em12:  :em12:
張信哲我都好鐘意~