藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

不如講下以前的好睇電視劇集 [複製鏈接]

"他來自江湖" 同 "蓋世豪俠" 都好掂呀 !!!

真係笑到標眼水 ! :em17:  :em17:  :em17:
Simpsons

唔知大家有冇興趣講埋卡通片呢 !?

我估 "高立的未來世界" 好多人都鍾意 !  o個兩條友仔非常頂引 d 腳趾重鬼咁好力 超攪野 !!!  :em11:  :em11:  :em11:

但係 o係好耐好耐以前 . . .  有一套叫 . . . "波仔奇遇記" .

我問過好多身邊同年代人 都冇一個記得 !!!  好無奈 好孤獨 好慘 完全找不到共鳴 . . .  :em06:

如果呢道有人記得就好啦 !!!   :em01:
Simpsons

[quote:9b3bbea23b="abo&keung"][quote:9b3bbea23b="Simpsons"]唔知大家有冇興趣講埋卡通片呢 !?

我估 "高立的未來世界" 好多人都鍾意 !  o個兩條友仔非常頂引 d 腳趾重鬼咁好力 超攪野 !!!  :em11:  :em11:  :em11:

但係 o係好耐好耐以前 . . .  有一套叫 . . . "波仔奇遇記" .

我問過好多身邊同年代人 都冇一個記得 !!!  好無奈 好孤獨 好慘 完全找不到共鳴 . . .  :em06:

如果呢道有人記得就好啦 !!!   :em01:[/quote]
是天是有個小朋友用yoyo令時光倒流的卡通呀?
我有少少印象呀![/quote]

估唔到終於都有人記得 重唔駛俾貼士 得好名都諗到 好多謝你呀 !  :em14:  好感動呀 !  :em06:

我重記得個故事講"波仔"個女朋友俾"撒旦"捉o左  :evil:  為救女友而與"撒旦"對抗.  :em10:  波仔可以令時間"停頓" 用"搖搖"做武器.  有一集重講波仔用"搖搖"打斷o左"撒旦"隻角 . . .  好緊張o架 !!!   :em13:  :em13:  :em13:

唔知講完之後會唔會有多d人記得呢 !  :!:
Simpsons

重有 "高達"同"小甜甜" 呀 !  :em11:

唔知大家重記唔記得當年每逢星期日早上八點都會播卡通播到十二點 !?  

當時八點"無線"播"小甜甜" "麗的"播"高達".  攪到成日同家姐爭電視睇 !  :em20:  你地會唔會o架 ?
Simpsons

係呀 !  發現灣勁恐佈 !!!  林嘉華爛面最得人驚 !!!!!!  :em08:  :em08:  :em08:

重有無線 d 鬼故 . . . "四 人 歸 X". . .  :em18:
Simpsons