藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 11454|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

Christmas Party~ [複製鏈接]

[quote:970bd9ba51="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:970bd9ba51="dick&queenie"]去hales...屋企...打邊爐都好。
佢屋企有"海鮮" :em12:[/quote]
係乜野海鮮...? 同點解會有 >  :?:[/quote]

果然係個good idea喎 我都好想join你地呀 but x'mas果個week我要同班friend1齊去camp呀 最衰佢地上個月已經book左位) anyway hope你地玩得開心d la :mrgreen:

Mr. & Mrs. Fire Fire佢地講緊既 "海鮮"係話hales屋企魚缸既魚呀     

everybody 雖然我唔可以join你地but我有d d suggest:-

在tst east既 "香格里拉"入面依家buffet興緊個 "朱古力噴泉"呀好正架 :em11: 有士多啤梨同綿花糖黎點d朱古力 真係好好味架 而其他既food食好好味架 :em11: 早幾個禮拜我地個dept.1齊走左去食 (亞頭俾$ lucky ops: )真係回味無窮架 :roll: 我地公司今年既x'mas buffet就簡左去呢喥啦 (好o野 :mrgreen: 今次係公司俾$ lucky too )其實你地可以簡平日去食噤就唔駛太貴law 你地都知1到假期d價就會勁升架la :em06: 唔知你地會簡邊到呢? 希望到時有機會見倒你地la   :em02:

我上次好冇join到你地bbq喎 :?: sorry呀今次要去camp呀 (1早book左同埋約左好耐先齊到班old classmate & teacher呀 :em14: )
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11: