藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tako and Sukie
打印 上一主題 下一主題

關於執漏問題 [複製鏈接]

小弟今日早上約了執漏師父見面佢地都相當客氣因為我現在都裝修中我有大的執漏問題因為會影響我裝修例如汵氣機離隙會影響我整牆等等重要問題佢都帮我盡快攪另外洗手间廚房地磚我就要求佢俾磚我自己鋪佢都話無問題還俾多幾件磚我做後備但經今日見面以前小弟有彈今日小弟就要贊其實我地只是同管理處講我覺得隔阻一重障礙應直接與執漏部门相談我就認為更好小弟今日就俾3個叻佢喇叻叻叻

因為小弟要求直接現執漏師父所以管理處幫我安排我覺得這次見面很好另到小弟很愉怏另外我要贊美吓一個叫林生一個叫卓生的執漏主管.

Qoo你好因為小弟急於裝修以管理處又話如果我未執完漏就唔好裝修恐怕有的問題係唔関佢地事咁我就提議不如你揾執漏師父即是去我家寫下有多小問題就是這樣我就與執漏師父約了一個愉快的會面時间.

其實我覺得如果有時间真係唔好交key比管理處好似我咁交key2星期都只係換左2只玻璃窗但我要求收key因為要装修我便要求管理處約見執漏帥父相討還未整好的間題小弟覺得直接與執漏師父會面容易解缺间題反以管理處就勿都話唔得.