藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ha and Kui
打印 上一主題 下一主題

一年前今日... [複製鏈接]

[quote:b0e43b74e9="bikbark"][quote:b0e43b74e9="diedsee"][quote:b0e43b74e9="bikbark"]我係6月8號呀,都係星期日
所以8號要大事慶祝一番[/quote]
ee...同一日wor
下次一齊慶祝啦 :em12:[/quote]
diedsee,你幾點搞掂o架?
我1pm去到,要搞到成4點幾先掂

好呀,下次一齊開大食會,yeah![/quote]

我都係8號買 大約11點到 要搞到成2點幾先掂. 回想當日好辛苦 人又多 仲要俾個agent迫我係短時間內作決定 :em18: ......印象太深刻.
G :em21: P

[quote:dabc11fbbc="bikbark"]gp,咁可能我o地o個日已經見過啦[/quote]

可能會呀...... 同日又差唔多時間買 或者我o地住得好緊呀 :em12:

[quote:c6706b9d05="diedsee"]我買嗰日未有6座[/quote]

當日個agent仲吹水話六座會租俾disney 做宿舍 未必會賣 :em18:

[quote:c11c4057e3="gp"][quote:c11c4057e3="bikbark"][quote:c11c4057e3="diedsee"][quote:c11c4057e3="bikbark"]我係6月8號呀,都係星期日
所以8號要大事慶祝一番[/quote]
ee...同一日wor
下次一齊慶祝啦 :em12:[/quote]
diedsee,你幾點搞掂o架?
我1pm去到,要搞到成4點幾先掂

好呀,下次一齊開大食會,yeah![/quote]

我都係8號買 大約11點到 要搞到成2點幾先掂. 回想當日好辛苦 人又多 仲要俾個agent迫我係短時間內作決定 :em18: ......印象太深刻.[/quote]

bikbark diedsee 今日有無大事慶祝呀? 我差d唔記得今日係一週年 :mrgreen: