藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 中原
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣呃人 [複製鏈接]

喵~
鹿 中原兄:
貓貓想講香港雖然多蠢人 但係傻o既亦唔少。閣下所講o既論點似乎舊o左一d 因為我o地大家已經討論過 另外 如果閣下真係agent o既話 你所批評o既絕對唔係業主們o既無知 而係你o地o既同行o既專業操守。至於係唔係唱好 係唔係發展商造馬 是非真偽 就應該由各位o既眼睛去判斷 所以呢個網頁提供大類o既圖片 可以比有意買藍澄灣o既朋友睇清楚所有o既真相 自己去衡量得失 總好過道聽途說 人云亦云。
我o地o既門戶係大開o既 任何o既意見都係開放同自由o既。<<The truth is out there!!>>
小貓上
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

[quote:c726318d83="中原"]你話全中原agent 知藍澄灣對住酒店? 邊個話? 你話呀?

唔係主區d sales 未必知藍澄灣對酒店 做開大埔豪宅o個班 或者新界北區o個d sales 都唔需要去o個度 仲要突登走去睇地盤? 你估主區咩?
你地去售樓處個模型都無酒店啦 擺明李嘉誠有心隱瞞 唔係人人好似你咁醒呀 去完地盤逛一個圈先去售樓處買樓花 你仲要講到擔保經紀會話你知有酒店 有40樓咁. 咁咪唔講好過講.

真正有錢都唔會買o個度.

sorry 我諗FireFire你搞錯左.

藍澄灣樓花初期唔多人去睇地盤 就算去 都唔知酒店有40樓咁過份.
一句講晒 樓書無講 模型無整出黎 好多客信晒樓書 事前又無去地盤睇下 驚死買遲過人 好多客第一次去售樓處已經拍板買左.
到買左先知原來咁衰 衰到仲要搵衣櫃間房......
就算知道有酒店agent 可以選擇唔講你吹得佢地脹咩 agent 更加可以話酒店只有十幾樓高會所住客用only都得!

好心你啦 唱好藍澄 又話轉移視線 客始終係客 你收風一定慢過我地.
如果個個客好似你咁醒目 藍澄灣唔駛賣都得喇 仲要碼頭噪音咁勁.[/quote]
喵~
都話唔好"道聽途說" 麻煩睇一睇樓書 的確係有講呢個發展項目係連埋三座四十層高o既酒店o架!!

[quote:7c055f82c6="dick&queenie"]各位藍澄友,.....歡迎你地...
今日大家在藍澄的天空底下相遇,印正半點緣份.....。
曾經有人講過:藍澄灣......是一群年青人,充滿熱誠,充滿希望。
用愛與互相關懷所建築出來的.....。[/quote]
喵~
幫你補充埋o勒: 係用石屎鋼筋同埋用愛與互相關懷所建築出來的   :em17: