藍澄灣業主社群

標題: 業主大會 [打印本頁]

作者: Billy    時間: 2007-3-20 08:52:04     標題: 業主大會

我冇時間出席呀....

有冇人收受權書呀...
作者: grassman    時間: 2007-3-20 09:44:05

我應該到!
作者: 加菲 Melody    時間: 2007-3-20 12:03:51

我們都冇時間出席.
grassman煩收訊息..Thanks!
作者: Billy    時間: 2007-3-20 13:09:29

[quote:80d2969911="grassman"]我應該到![/quote]

咁我入受權書去你信箱.
被受權人你自己寫啦..
作者: 一家四口    時間: 2007-3-20 13:49:23

[quote:6a01d36c5f="grassman"]我應該到![/quote]

咁我都比埋張授權書你 入去你信箱 可以嗎?
作者: diedsee    時間: 2007-3-20 13:54:56

果日冇空...
作者: grassman    時間: 2007-3-20 14:13:30

加菲 & Melody check PM!
Billy OK!
一家四口,你要的話,我都可以幫你!

但都係o個句,RC大家有份,可以的話,親身出席支持下啦!

p.s. 唔知有冇授權人數上限架呢?
作者: Robert    時間: 2007-3-20 14:34:48

[quote:46bec95939="grassman"]加菲 & Melody check PM!
Billy OK!

p.s. 唔知有冇授權人數上限架呢?[/quote]
冇,記得係業主人數要達到10%,等如我咁,如果我層樓有兩個名,我寫授權書會叫賣我老婆簽,咁樣就有兩個業主人數喇!明白...
作者: Billy    時間: 2007-3-20 14:37:02

[quote:ecb936f18b="grassman"]加菲 & Melody check PM!
Billy OK!

有事做呀....如果唔係我都想出席.

我諗冇上限呱.
如果唔係你分d比人囉....
作者: grassman    時間: 2007-3-20 15:22:19

[quote:d5f7e22a48="Robert"][quote:d5f7e22a48="grassman"]加菲 & Melody check PM!
Billy OK!

冇,記得係業主人數要達到10%,等如我咁,如果我層樓有兩個名,我寫授權書會叫賣我老婆簽,咁樣就有兩個業主人數喇!明白... [/quote]

:  :  :  :
作者: Robert    時間: 2007-3-20 15:30:52

[quote:2fcad89df5="grassman"][quote:2fcad89df5="Robert"][quote:2fcad89df5="grassman"]加菲 & Melody check PM!
Billy OK!

冇,記得係業主人數要達到10%,等如我咁,如果我層樓有兩個名,我寫授權書會叫賣我老婆簽,咁樣就有兩個業主人數喇!明白... [/quote]

:  :  :  :[/quote]
你唔好心邪! :HIT:
作者: 加菲 Melody    時間: 2007-3-20 23:05:09

[quote:bcae4e5e6d="grassman"]加菲 & Melody check PM!
Billy OK!

因為當日我們都不能出席又怕好似上次不夠人數而流會所以煩你了. ops:
明日會入去你信箱 h:
作者: Robert    時間: 2007-3-20 23:27:26

重有邊個網友冇時間出席嫁,請 PM 或者打電話俾 grassman 啦! 8)
不過都係o個句,RC 大家有份,可以的話,親身出席支持下啦!

作者: diedsee    時間: 2007-3-21 13:36:35

咁...有冇多張授權書呢.... hehe
作者: Robert    時間: 2007-3-21 13:41:14

[quote:ce9a7302a0="diedsee"]咁...有冇多張授權書呢.... hehe[/quote]
L5 大堂個座頭有得拎!
作者: saga    時間: 2007-3-21 16:34:33

記住授權書要開會前廿四小時放到 5/F 入集箱
作者: Billy    時間: 2007-3-21 21:52:54

[quote:bdfa862e8e="saga"]記住授權書要開會前廿四小時放到 5/F 入集箱[/quote]

草人.

剛睇到管理處份memo.
我會將份授權書放到入5/F收集箱.
授權書寫你名.
你入去前就登記埋我單位啦.

thanks~~
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-3-22 13:41:08

當晚重有邊個會去? :?:
作者: turbowing    時間: 2007-3-22 15:28:25

我會去啊~
唔知今次有邊位網友會參選呢?
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-3-22 15:41:16

[quote:fe4e55e397="turbowing"]我會去啊~
唔知今次有邊位網友會參選呢?[/quote]
我無!因為我怕吃力不討好 :em16: ,而且我只是租客,業主又無授權比我。 :
都係交比 D 有心有力o既人啦! :wink:
作者: bikbark    時間: 2007-3-23 12:10:52

出席o既話係咪個人到就ok 唔駛簽o野?
作者: Robert    時間: 2007-3-23 12:37:38

[quote:c26bb285f4="bikbark"]出席o既話係咪個人到就ok 唔駛簽o野?[/quote]
冇錯,記得出席率係計業主人數,如果單位註冊有兩個業主名,一齊出席既話,
就計兩個人數;如果單位註冊有四個業主名,一齊出席既話,
就計四個人數喎;授權書都係同一道理。
根據管理處最新業主總人數是 2455 名業主,所以今晚最少要有246名業主出席(包括授權書業主人數),才能成效
敬請各位街坊務必出席! :face13:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-3-23 12:42:49

[quote:74e89a6e59="Robert"][quote:74e89a6e59="bikbark"]出席o既話係咪個人到就ok 唔駛簽o野?[/quote]
冇錯,記得出席率係計業主人數,如果單位註冊有兩個業主名,一齊出席既話,
根據管理處最新業主總人數是 2455 名業主,所以今晚最少要有246名業主出席(包括授權書業主人數),才能成效
敬請各位街坊務必出席! :face13:[/quote]
如果流會,會點!
作者: Robert    時間: 2007-3-23 12:52:54

[quote:915ad7b627="Jeffrey & Shirley"][quote:915ad7b627="Robert"][quote:915ad7b627="bikbark"]出席o既話係咪個人到就ok 唔駛簽o野?[/quote]
敬請各位街坊務必出席! :face13:[/quote]
如果流會,會點![/quote]
管理處會再訂一個日子舉行業主大會,直至成功為止! :dead:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2