藍澄灣業主社群

標題: 有薪侍產假 [打印本頁]

作者: sunday    時間: 2007-3-16 15:39:13     標題: 有薪侍產假

中電下月起推出男職員可享有三天有薪侍產假 :em11:  :em11:  :em11:
作者: Robert    時間: 2007-3-16 15:47:00     標題: Re: 有薪侍產假

[quote:69dc6124cf="sunday"]中電下月起推出男職員可享有三天有薪侍產假 :em11:  :em11:  :em11:[/quote]
公司同時重會向有關同事發放1000元利市! :em04:
作者: Sure Win    時間: 2007-3-16 17:38:30

間公司做真好! :face13:
作者: Robert    時間: 2007-3-17 09:51:11

[quote:776d320894="Sure Win"]間公司做真好! :face13:[/quote]
渣打銀行多給員工5天侍產假潻呀!
作者: turbowing    時間: 2007-3-22 15:18:07

我公司都有2 Day~
作者: Robert    時間: 2007-3-22 16:30:30

[quote:e410d662b1="turbowing"]我公司都有2 Day~ [/quote]
正呀!咁你幾時會用哩兩日假 jack ? :em12:
(係播,你係榮哥定係英姐呀?) ops:
作者: turbowing    時間: 2007-3-22 16:45:04

細佬係........................你話呢?
作者: Robert    時間: 2007-3-22 16:48:01

[quote:927abefbed="turbowing"]細佬係........................你話呢?[/quote]
榮哥,你仲未答我第一個問題呀!
咁你幾時會用哩兩日假 jack ? :em12:
作者: turbowing    時間: 2007-3-22 17:35:25

Robert哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥~
你用先啦!
作者: Robert    時間: 2007-3-22 17:38:22

[quote:7c9ece8763="turbowing"]Robert哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥~
你用先啦![/quote]
我邊有兩日假?你有緊係用左去啦,冇理由蝕俾公司架嗎,係咪!
作者: turbowing    時間: 2007-3-22 17:40:06

即係話如果你有就即刻生產個小Robert啦~

:em04:
作者: Robert    時間: 2007-3-22 17:43:24

[quote:92e48e7fff="turbowing"]即係話如果你有就即刻生產個小Robert啦~

:em04:[/quote]
你放心,我哩 D 合約制既地盤佬係唔會有哩 D 福利既; :
喂,你打算幾時放哩兩日假 jack ? :em12:
作者: turbowing    時間: 2007-3-22 17:57:36

要搵下邊日好日先啊~

作者: Robert    時間: 2007-3-22 18:00:16

[quote:b7e56cf798="turbowing"]要搵下邊日好日先啊~

[/quote]
哦! :roll:
作者: turbowing    時間: 2007-3-22 18:03:32

o係我本通勝入面.....未來3年都冇好日啊~

:em12:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2