藍澄灣業主社群

標題: 世事難料 [打印本頁]

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-3-9 23:09:36     標題: 世事難料

上年年尾壞左部 Casio 相機,誰知今年團年飯抽獎就抽番一部 DC。 :face13:
雖然並非新 model ,不過都有六百萬像鏡頭同 3" LCD。

哈哈!好開心呀!
作者: leemoksau    時間: 2007-3-9 23:51:13

哇~ 真係俾你心想事成 抽到個二獎啊. 恭喜恭喜! 著到全身紅色果然有效啊.
作者: Man and Agnes    時間: 2007-3-10 12:14:31     標題: Re: 世事難料

[quote:f666a70ef6="Jeffrey & Shirley"]上年年尾壞左部 Casio 相機,誰知今年團年飯抽獎就抽番一部 DC。 :face13:
雖然並非新 model ,不過都有六百萬像鏡頭同 3" LCD。

哈哈!好開心呀! [/quote]

我都中左個casio dc呀 好似係Casio Exilim Zoom EX-Z70

我都幾鍾意 雖然我好少影相..........
作者: saga    時間: 2007-3-12 10:24:48     標題: Re: 世事難料

你地 annual dinner 抽獎運都唔錯喎

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-3-12 10:50:22     標題: Re: 世事難料

[quote:ebce54e449="saga"]你地 annual dinner 抽獎運都唔錯喎
[/quote]
其實我地公司是分豬肉的,每人都有份。 :
只是銀碼多少之分。 :wink:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2