藍澄灣業主社群

標題: 停車場 [打印本頁]

作者: dracula    時間: 2007-3-1 21:31:16     標題: 停車場

知唔知青衣邊度有 d 有蓋 又平o既停車場呀?
作者: grassman    時間: 2007-3-1 23:33:29

你買左車?

你有乜其他要求,e.g.距離。
作者: dracula    時間: 2007-3-2 01:35:51

[quote:7d9062e122="grassman"]你買左車?

你有乜其他要求,e.g.距離。[/quote]

under $1500 又唔好離 rc 咁遠 要有蓋
作者: 肥度    時間: 2007-3-2 01:57:11

我都覺rc 個停車場貴得吾合理... 2000 一個月...真係痴線 ! 又吾係設備一流 入閘位又吾好 又無八達通...  1300 都俾多佢....
作者: dracula    時間: 2007-3-2 02:14:54

[quote:2792c1cf54="肥度"]我都覺rc 個停車場貴得吾合理... 2000 一個月...真係痴線 ! 又吾係設備一流 入閘位又吾好 又無八達通...  1300 都俾多佢....[/quote]

$2000真係唔值囉~
$1500 啦~ 不過如果 $1300就最好喇~
:mrgreen:
平 D 一定多好多人租
作者: grassman    時間: 2007-3-2 02:44:48

長青村、長康村。
作者: Eddy Lam    時間: 2007-3-2 09:04:01

點解一定要有蓋呀? 你買o左架新Benz呀?
作者: dracula    時間: 2007-3-2 09:14:38

[quote:c186a589ec="Eddy Lam"]點解一定要有蓋呀? 你買o左架新Benz呀?[/quote]

落雨囉車無咁麻煩嘛 :|
作者: dracula    時間: 2007-3-2 09:15:45

[quote:fa2b29e1b3="grassman"]長青村、長康村。[/quote]

長青 how$?

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2