藍澄灣業主社群

標題: 北海道之旅的一些相片 [打印本頁]

作者: Jess and Burns    時間: 2007-3-1 14:30:50     標題: 北海道之旅的一些相片

作者: Jess and Burns    時間: 2007-3-1 14:31:50

ops:
作者: Jess and Burns    時間: 2007-3-1 14:36:19

ops:  
作者: Kiliyan    時間: 2007-3-1 18:29:03

嘩! 你d相影得好靚呀!!!
我地12月都係去完北海道...不過d相就無你地咁專業! 但係都好正!   
keke...北海道真係好sweet好浪漫~ :  :

有時間既話 今晚我會post上黎丫~

作者: Kiliyan    時間: 2007-3-1 23:59:01

~酒店窗外~
作者: Kiliyan    時間: 2007-3-2 00:04:31

~滑雪場山頂 藍的天 白的雪~
作者: Kiliyan    時間: 2007-3-2 00:07:57

~小朋友們來 學剷雪! 好可愛喔!~
作者: Kiliyan    時間: 2007-3-2 00:17:45

~我們也來了!!!~
作者: Jess and Burns    時間: 2007-3-2 09:32:30

但我老公話唔想再去... 佢話好悶.
同埋雪景好難對焦. :nowords:
作者: hales    時間: 2007-3-2 10:37:29

very good~very good~~ :mrgreen:
作者: bikbark    時間: 2007-3-2 11:31:04

隻海鷗影得好好喎
:em11:
作者: Jess and Burns    時間: 2007-3-2 11:42:28

[quote:14032d964f="bikbark"]隻海鷗影得好好喎
:em11:[/quote]

係呀 我都好佩服佢呀!  :em11:
影左30張 竟然有一張咁靚~ 服晒  服晒  :em11:
作者: P女    時間: 2007-3-2 14:03:16

睇左你地d相, 似曾相識的感覺,實在令我回味!
作者: Jess and Burns    時間: 2007-3-2 14:14:55

[quote:0060ec74a1="女"]睇左你地d相, 似曾相識的感覺,實在令我回味![/quote]
下年你可以跟BB 一起去渡蜜月呀~  
作者: Billy    時間: 2007-3-2 22:55:52

[quote:6b099a4ed8="bikbark"]隻海鷗影得好好喎
:em11:[/quote]

呢張真係好難影...
好野.. :em11:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-3-3 13:02:35

:em04: 我最喜歡o既雪境。

作者: P女    時間: 2007-3-3 18:30:41

[quote:3bab15f09c="Jess&Burns"][quote:3bab15f09c="女"]睇左你地d相, 似曾相識的感覺,實在令我回味![/quote]
下年你可以跟BB 一起去渡蜜月呀~  [/quote]

我諗我呢幾年都唔可以離開香港....
作者: Sure Win    時間: 2007-3-4 16:35:03

[quote:f5a45ad2f7="女"][quote:f5a45ad2f7="Jess&Burns"][quote:f5a45ad2f7="女"]睇左你地d相, 似曾相識的感覺,實在令我回味![/quote]

我諗我呢幾年都唔可以離開香港.... [/quote]

有同感呀! :poor:
作者: Jess and Burns    時間: 2007-3-5 09:49:48

[quote:e76d1ed007="Sure Win"][quote:e76d1ed007="女"][quote:e76d1ed007="Jess&Burns"][quote:e76d1ed007="女"]睇左你地d相, 似曾相識的感覺,實在令我回味![/quote]

有同感呀! :poor:[/quote]

好似唔開心既?  :?
有bb 唔係應該開心?
作者: Winnie the Pooh    時間: 2007-3-5 13:26:22

[quote:0809db2c61="Sure Win"][quote:0809db2c61="女"][quote:0809db2c61="Jess&Burns"][quote:0809db2c61="女"]睇左你地d相, 似曾相識的感覺,實在令我回味![/quote]

唔係呀. 我嚟緊都會去旅行......冇問題呀...........
作者: Billy    時間: 2007-3-5 15:28:53

[quote:7c31d2d92c="Winnie the Pooh"][quote:7c31d2d92c="Sure Win"][quote:7c31d2d92c="女"][quote:7c31d2d92c="Jess&Burns"][quote:7c31d2d92c="女"]睇左你地d相, 似曾相識的感覺,實在令我回味![/quote]

唔係呀. 我嚟緊都會去旅行......冇問題呀...........[/quote]

同bb一齊去..... :?:

好辛苦架喎... :nowords:
作者: Winnie the Pooh    時間: 2007-3-5 16:01:50

[quote:22bb18ac07="Billy"][quote:22bb18ac07="Winnie the Pooh"][quote:22bb18ac07="Sure Win"][quote:22bb18ac07="女"][quote:22bb18ac07="Jess&Burns"][quote:22bb18ac07="女"]睇左你地d相, 似曾相識的感覺,實在令我回味![/quote]

唔係呀. 我嚟緊都會去旅行......冇問題呀...........[/quote]

同bb一齊去..... :?:

好辛苦架喎... :nowords:[/quote]

唔係係俾人湊我地兩個去relax..............................一下  :yeah:  :yeah:  :yeah:
作者: Billy    時間: 2007-3-5 17:35:21

[quote:6c803bfc2a="Winnie the Pooh"]

唔係係俾人湊我地兩個去relax..............................一下  :yeah:  :yeah:  :yeah:[/quote]

I SEE....

但有時諗到.呀媽平日幫我湊BB都冇得去旅行.
如果自己放假去旅行唔湊BB.
好對唔住媽媽.
所以自己都冇去.

就算去都只會係星期一去星期五番果隻.
如果唔係媽媽連星期六/日休息時間都冇埋.
就更對唔住媽媽.
去旅行都去得過意唔去啦...
作者: Billy    時間: 2007-3-5 17:36:15

[quote:df2e1c51a1="Jess&Burns"]

好似唔開心既?  :?
有bb 唔係應該開心?[/quote]

有得有失架姐...
作者: Eddy Lam    時間: 2007-3-5 20:02:24

[quote:6eeeba3ec4="Billy"]同bb一齊去..... :?:

唔會呀 我舊年去Singapore都有帶埋個仔去 不知玩得幾開心!
作者: Billy    時間: 2007-3-6 08:43:31

[quote:c8ffe92b2d="Eddy Lam"][quote:c8ffe92b2d="Billy"]同bb一齊去..... :?:

唔會呀 我舊年去Singapore都有帶埋個仔去 不知玩得幾開心![/quote]

你個仔重叫bb咩... :nowords:

我個女要去到你個仔咁大起碼要等兩三年喎... :face13:
作者: Eddy Lam    時間: 2007-3-6 20:37:34

[quote:d848b2fe25="Billy"][quote:d848b2fe25="Eddy Lam"][quote:d848b2fe25="Billy"]同bb一齊去..... :?:

唔會呀 我舊年去Singapore都有帶埋個仔去 不知玩得幾開心![/quote]

我個女要去到你個仔咁大起碼要等兩三年喎... :face13:[/quote]

又係喎...咁你唯有再等下啦... h:
作者: Sure Win    時間: 2007-3-7 14:01:26

[quote:ad7461b1a7="Eddy Lam"][quote:ad7461b1a7="Billy"][quote:ad7461b1a7="Eddy Lam"][quote:ad7461b1a7="Billy"]同bb一齊去..... :?:

我個女要去到你個仔咁大起碼要等兩三年喎... :face13:[/quote]

又係喎...咁你唯有再等下啦... h:[/quote]

咩係囉 起碼要等多兩至三年先有得去旅行.
但都去唔遠... :roll:
作者: P女    時間: 2007-3-7 14:46:12

好彩係生之前去左歐洲,  :mrgreen:
想生bb0既, 記得係生之前去多d旅行...
作者: sunday    時間: 2007-3-7 17:37:23

唔...其實我都帶過BB去歐洲...覺得並不是想像中難...最緊要帶bb車,旅遊時行路沒有那麼辛苦...試下啦 :em11:

我的bb去過大陸,澳門,台灣X2,Singaporex 2,泰國 X 2,馬來西亞,日本,歐洲...其實幾好,bb都可以開闊視野... :em11:
作者: bikbark    時間: 2007-3-8 16:36:13

我表弟個女依家一歲零8個月多d 一歲時去過日本 歲半時去過馬來西亞 如果個b唔係成日喊o既話 我諗應該都可以帶埋去 不過個b記得幾多自己去過旅行o既o野就真係唔知......
作者: grassman    時間: 2007-3-8 16:48:44

唔好睇少小朋友的記性!佢地唔講只是不懂表達。 :detective
作者: Billy    時間: 2007-3-8 17:23:32

[quote:3a84e24abe="grassman"]唔好睇少小朋友的記性!佢地唔講只是不懂表達。 :detective[/quote]

咁你一歲至歲半時o既野又記得幾多呢....

我依家還有印象既最早都可能係~3歲多.
再前少少既就一d印象都冇喇.
作者: Jess and Burns    時間: 2007-3-8 17:38:31

[quote:a5349b32bd="Billy"][quote:a5349b32bd="grassman"]唔好睇少小朋友的記性!佢地唔講只是不懂表達。 :detective[/quote]

再前少少既就一d印象都冇喇.[/quote]

在催眠之下.. 應該可以記得多dd :detective
作者: grassman    時間: 2007-3-8 19:43:02

[quote:b5b2a7c8f7="Billy"][quote:b5b2a7c8f7="grassman"]唔好睇少小朋友的記性!佢地唔講只是不懂表達。 :detective[/quote]

再前少少既就一d印象都冇喇.[/quote]

我叫你唔好睇少小朋友的記性,我又唔係小朋友,我點記得呀? :mrgreen:

Secondly,你係大人啦,你又記得哂呢兩年去過的地方和發生既事咩?

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2