藍澄灣業主社群

標題: 丁亥豬年團拜 [打印本頁]

作者: Robert    時間: 2007-2-14 23:30:20     標題: 丁亥豬年團拜

日期︰二零零七年二月二十三日(星期五--年初六)
時間︰晚上九時正
地點︰藍澄灣二座會所

請報名︰
1.
2.
3.

溫馨提示︰千奇唔好帶禮物,但係要記得帶足夠既利是! :em12:
作者: grassman    時間: 2007-2-14 23:52:25

我支持,但初一晚後先可confirm. :mrgreen:
作者: FD    時間: 2007-2-15 00:32:35

TBC 我應該唔係HK
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-2-15 10:34:15

尋晚先同網主講開,今日就有消息,真係咁利害! :
作者: grassman    時間: 2007-2-15 11:40:12

唔洗派利是啦,羅D新年物資(年糕、糖果、Cookie)出o黎一齊清佢!
作者: Robert    時間: 2007-2-15 13:51:35

[quote:52c836de04="grassman"]唔洗派利是啦,羅D新年物資(年糕、糖果、Cookie)出o黎一齊清佢![/quote]
仲食唔夠呀你!唔好啦掛!諗起都驚! :em03:
作者: Robert    時間: 2007-2-15 13:53:06

[quote:ecaf429680="Jeffrey & Shirley"]尋晚先同網主講開,今日就有消息,真係咁利害! :[/quote]
咁你即係黎唔 jack! :!:
作者: Robert    時間: 2007-2-15 13:55:29

[quote:8a5a303c63="FD"]TBC 我應該唔係HK[/quote]
手信!
出得黎行,預左要還!
:em12:
作者: turbowing    時間: 2007-2-15 14:03:44

Robet 哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥
初六要去睇波啊~.....................

祝各位新年愉快!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: Robert    時間: 2007-2-15 14:47:13

[quote:9f954e4bf5="turbowing"]Robet 哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥

祝各位新年愉快!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]
點解少左個 r 嫁!姐點讀呀!後面個音係咪好似下面既動作聲呀?
R---> :HIT: <---T
作者: turbowing    時間: 2007-2-15 15:26:00

[quote:6e007cc8f2="Robert"][quote:6e007cc8f2="turbowing"]Robet 哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥

祝各位新年愉快!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]
點解少左個 r 嫁!姐點讀呀!後面個音係咪好似下面既動作聲呀?
R---> :HIT: <---T[/quote]

sorry sorry!!!

:
作者: Robert    時間: 2007-2-15 15:30:39

[quote:c4082f7d0e="turbowing"][quote:c4082f7d0e="Robert"][quote:c4082f7d0e="turbowing"]Robet 哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥哥

R---> :HIT: <---T[/quote]

sorry sorry!!!

:[/quote]
喂,初六有咩波睇呀? :mrgreen:
作者: turbowing    時間: 2007-2-15 16:08:47

南華足球隊於2006-07年度愈戰愈強,更勇奪2006-7年度香港足球總會高級組銀牌賽冠軍,南華體育會足球管理委員會主委羅傑承先生為回饋球迷支持,透過其主理之南華球迷會,邀請日本J League 勁旅-「橫濱水手」來港,與南華足球隊作表演賽,勢必引起香港球壇轟動。

由南華球迷會主辦,BMA博美娛樂集團贊助之「BMA盃表演賽-南華 VS橫濱水手」,將於2007年2月23號(農曆年初六)晚上8時15分,假香港大球場舉行。

羅傑承先生表示:「去年底南華球迷會成立之時,我曾承諾為球迷舉辦大型聚會及活動,帶給他們驚喜!經過幾個月的努力,我們成功邀得具實力的日本勁旅橫濱水手來港,與南華作表演賽.今次免費招待南華球迷入場,希望滿足球迷,令球市氣氛興旺,推動香港足球邁向國際!」

南華足球隊歷史悠久,對香港球壇影響深遠,南華足球部亦一直銳意培育球壇新秀,有見及此,足主羅傑承先生特意邀請當年亦是由羅生領軍的「92/93南華邀請隊」與南華青訓新力軍-「06/07 20歲以下南華精英隊」於表演賽前對疊,增強兩代球員之溝通,為球迷帶來耳目一新及極具意義之賽事。

球賽當日精彩節目源源不絕,中場特設幸運大抽獎環節,所有持入場券人士均可參加,豐富獎品包括:

頭獎:日本富士汽車一部
二獎:雙人澳門星際酒店週末兩日一夜豪華套房連直昇機來回機票+禮總值港幣$33800
三獎:雙人日本東京三日兩夜酒店住宿連來回機票及J League 橫濱水手球賽-貴賓
   入場及與橫濱水手球員合照

賽事資料
主辦單位:南華球迷會 

賽事指定贊助商:BMA博美娛樂集團,澳門星際酒店,海景42::/home/mclassDIDAS,JNC,華人置業集團,YAHOO,澳門華都酒店,澳門金都酒店,CANON,國衛保險,TOUCH,高信集團,亞洲聯網科技,結好證券,朗盈證券,稻香集團,福苑集團.

球隊酒店食宿贊助:海景嘉福酒店

比賽資料
日期:2007年2月23日(星期五)農曆年初六
地點:香港大球場
晚上6時正 : 「92/93南華邀請隊」對「南華精英」
晚上8時15分: BMA 盃表演賽「南華」對「橫濱水手」

賽制
90分鐘賽事後,如戰和,即以互射十二碼分勝負

比賽獎項
勝出隊伍可得BMA 盃獎盃一個 以及150萬日元獎金(約港幣10萬元)

南華足球隊球員名單
鍾皓賢(1)、比高(2)、鄧景煌(4)、基斯(6)、歐偉倫 (7 )、楊正光(8)、梁子成(9)、李海強(11)、陳志康(13)、張健忠(16)、郭建邦(18)、鄭少偉(19)、祖雲奴域(20)、文彼得(21)、李志豪(22)、張春暉(23)、白鶴(26)、黃鎮宇(27)、T史高斯(28)、迪天奴(30)。

92’93南華邀請隊名單
梁卓長(1)、朱雨大(2)、山度士 (3)、岑國培 (4)、李福榮(5)、陳國雄(6)、李潤華(7)、顧錦輝(8)、歐陽應慈(9)、羅偉志(10)、陳炳安(11)、彭錦全(12)、陳偉超(13)、招重文(14)、基保(15)、蔡育瑜(16)、尹迪辛達(17)。

06/07南華精英隊球員名單(20歲以下)
陳煒坤、蕭亮、梁罡耀、鄭志賢、賴文飛、陳健東、莊啟聰、王志雄、歐輝達、鄭正行、陳嘉晉、梁灝駿、梁啟聰、鄧智浩、呂建忠、張晉僖、李仲賢、吳銘浠、戴思聰、李俊賢、張子烽。

換取表演賽入場方法
每位南華球迷會會員,可以於以下時間地點,同正式會員證換取入場兩張,換完即止
作者: Robert    時間: 2007-2-15 16:20:50

好似幾吸引喎.............個頭獎!
作者: Robert    時間: 2007-2-18 23:06:41

喂!重未有人報名o既? :?:

時間︰晚上九時正
地點︰藍澄灣二座會所

請報名︰
1.
2.
3.

溫馨提示︰千奇唔好帶禮物,但係要記得帶足夠既利是!
作者: grassman    時間: 2007-2-19 08:14:10

時間︰晚上九時正
地點︰藍澄灣二座會所

請報名︰
1. Grassman + GK (GW-TBA)
2.
3.
作者: Robert    時間: 2007-2-19 22:39:41

剛剛睇到澄澄既財神造型賀卡,真係好正! :em11:
作者: grassman    時間: 2007-2-23 09:25:40

今晚成事嗎?
作者: Billy    時間: 2007-2-23 09:38:02

[quote:10f085b38b="grassman"]今晚成事嗎?[/quote]

反應好差喎....
我兩公婆要~10:00先到...
作者: bikbark    時間: 2007-2-23 10:48:13

今晚我要去中學阿sir屋企拜年
hales 又要見客
都唔知趕唔趕到o黎.
作者: grassman    時間: 2007-2-23 11:03:56

[quote:913e97d542="Billy"][quote:913e97d542="grassman"]今晚成事嗎?[/quote]

反應好差喎....
我兩公婆要~10:00先到...[/quote]

10:00會所close啦!
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-2-23 11:08:26

朱 SIR 話齋,個個都o係最後一刻先葡頭,包括我地兩個。哈哈~~

時間︰晚上九時正
地點︰藍澄灣二座會所

請報名︰
1. Milk & Robert (主辦單位)
2. Grassman + GK (GW-TBA)
3. Surewin & Billy (~10:00pm)
4. Shirley & Jeffrey (~09:00pm)
5.
6.
作者: Robert    時間: 2007-2-23 13:07:10

[quote:66bcb4dbb6="Jeffrey & Shirley"] 8) 朱 SIR 話齋,個個都o係最後一刻先葡頭,包括我地兩個。哈哈~~

時間︰晚上九時正
地點︰藍澄灣二座會所

請報名︰
4. Shirley & Jeffrey (~09:00pm)
5. Connie & Andy (~11:00pm)
6. 德古拉 (~10:30pm)
7. Cora (~09:00pm)
8. H & H (~09:30pm)
9. Ice (~09:30pm)
10.Saga (~09:30pm)
11.KYU (~10:00pm)
12.Suzuki (~10:00pm)
13.Tomato (~10:00pm)
14.李莫愁 (~09:00pm)
15.Cherry (~10:00pm)
16.FD (~10:00pm)
17. 重有 D 唔出名住喎!

[/quote]
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-2-23 13:58:13

[quote:7207e51d02="Robert"][quote:7207e51d02="Jeffrey & Shirley"] 8) 朱 SIR 話齋,個個都o係最後一刻先葡頭,包括我地兩個。哈哈~~

時間︰晚上九時正
地點︰藍澄灣二座會所

請報名︰

[/quote][/quote]

睇黎二座會所要擴建先可以容納更多會員喇! :yeah:
作者: grassman    時間: 2007-2-23 14:19:47

[quote:3979ae9d9d="grassman"][quote:3979ae9d9d="Billy"][quote:3979ae9d9d="grassman"]今晚成事嗎?[/quote]

反應好差喎....
我兩公婆要~10:00先到...[/quote]

10:00會所close啦![/quote]

唉呀!我睇錯左以為係RC Club House添! :em18:
作者: Robert    時間: 2007-2-23 21:44:13

[quote:95c90db528="Jeffrey & Shirley"][quote:95c90db528="Robert"][quote:95c90db528="Jeffrey & Shirley"] 8) 朱 SIR 話齋,個個都o係最後一刻先葡頭,包括我地兩個。哈哈~~

時間︰晚上九時正
地點︰藍澄灣二座會所

請報名︰

[/quote][/quote]

睇黎二座會所要擴建先可以容納更多會員喇! :yeah:[/quote]
多謝你既慷慨解囊,請承惠港幣二百萬元正啦,唔該! h:
作者: dracula    時間: 2007-2-24 00:16:58

o岩o岩返到...放o左飛機 tim... :em14:sorry sorry
作者: diedsee    時間: 2007-2-24 01:23:09

sorry 家下先知呢個活動 冇覆 robert.... 不過我今日唔得閑...hehe
作者: leemoksau    時間: 2007-2-28 00:32:23

:em14: sorry放o左飛機 病o左 :dead:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2