藍澄灣業主社群

標題: Wii 幾時有行貨... [打印本頁]

作者: FireFire    時間: 2007-2-8 18:32:57     標題: Wii 幾時有行貨...

差d忍唔住買左水貨~~~ :em01:
作者: kyu    時間: 2007-2-8 19:17:41

火兄

Wii一出女朋友就買佐水貨啦! 好好玩!!!!!     

保齡球小弟玩到最高紀錄290分!

快D買啦!
:mrgreen:
作者: FireFire    時間: 2007-2-8 21:40:01

[quote:31740269ef="kyu"]火兄

Wii一出女朋友就買佐水貨啦! 好好玩!!!!!     

保齡球小弟玩到最高紀錄290分!

快D買啦!
:mrgreen:[/quote]

你唔好引我啦~~~~ :em06:
作者: bikbark    時間: 2007-2-9 11:19:05

我都想玩呀
h:
作者: saga    時間: 2007-3-7 10:08:07

[quote:10fc7431f7="bikbark"]我都想玩呀
h:[/quote]

叫 Hales 買  
作者: milk    時間: 2007-3-7 22:34:00

[quote:a2e0d74b7a="saga"][quote:a2e0d74b7a="bikbark"]我都想玩呀

叫 Hales 買  [/quote]買啦~買啦~買左就家肥屋潤,四季平安o架啦~ :em09:
作者: bikbark    時間: 2007-3-8 16:26:13

[quote:8e6e47dfd3="milk"][quote:8e6e47dfd3="saga"][quote:8e6e47dfd3="bikbark"]我都想玩呀

叫 Hales 買  [/quote]買啦~買啦~買左就家肥屋潤,四季平安o架啦~ :em09:[/quote]
milk 你屋企咁家肥屋潤 一定係買o左啦
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-3-9 09:53:10

近排都發現有幾位同事買左,我都無啦啦想買番一部玩下添。 ops:
可惜..........地方淺窄,同埋銀兩有限! :
作者: Robert    時間: 2007-3-9 13:51:19

[quote:c93438c5cf="Jeffrey & Shirley"]近排都發現有幾位同事買左,我都無啦啦想買番一部玩下添。 ops:
可惜..........地方淺窄,同埋銀兩有限! :[/quote]
肥仔,不如咁嗯!一人一半嗯 :em12:

我出地方,你出銀兩,就咁決定啦!哩個禮拜六(聽日)你買左就拎上黎啦!
作者: hales    時間: 2007-3-9 14:32:20

[quote:42044716e2="milk"][quote:42044716e2="saga"][quote:42044716e2="bikbark"]我都想玩呀

叫 Hales 買  [/quote]買啦~買啦~買左就家肥屋潤,四季平安o架啦~ :em09:[/quote]

買左喇.... :
本來打算係日本買的 果邊賣 $25000 YEN 為返都係1600
可惜.....新宿 秋葉原 上野 銀座...全部都無貨............ :evil:
只係係日本果邊果左一SET WIImote 同 Nunchuk......
1800 + 3800 yen = $360 香港賣 $500....
但係部WII 係香港買左$1950連110->220V 火牛 :em01:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2007-3-9 15:36:33

[quote:acf66e0a49="Robert"][quote:acf66e0a49="Jeffrey & Shirley"]近排都發現有幾位同事買左,我都無啦啦想買番一部玩下添。 ops:
可惜..........地方淺窄,同埋銀兩有限! :[/quote]

我出地方,你出銀兩,就咁決定啦!哩個禮拜六(聽日)你買左就拎上黎啦!<--------------用天眼通才能睇見。[/quote]
你 D 字懚晒型點睇呀!好彩我有天眼通姐! :
傻啦!我兩樣都無,只有負債,不如我分 D 比你啦! :
作者: Robert    時間: 2007-3-10 09:28:23

[quote:e572eea03c="hales"][quote:e572eea03c="milk"][quote:e572eea03c="saga"][quote:e572eea03c="bikbark"]我都想玩呀

買左喇.... :
本來打算係日本買的 果邊賣 $25000 YEN 為返都係1600
可惜.....新宿 秋葉原 上野 銀座...全部都無貨............ :evil:
只係係日本果邊果左一SET WIImote 同 Nunchuk......
1800 + 3800 yen = $360 香港賣 $500....
但係部WII 係香港買左$1950連110->220V 火牛 :em01:[/quote]

幾時試機呀.........我地! :mrgreen:
作者: Robert    時間: 2007-3-10 09:37:34

[quote:bd62cc73ba="Jeffrey & Shirley"][quote:bd62cc73ba="Robert"][quote:bd62cc73ba="Jeffrey & Shirley"]近排都發現有幾位同事買左,我都無啦啦想買番一部玩下添。 ops:

我出地方,你出銀兩,就咁決定啦!哩個禮拜六(聽日)你買左就拎上黎啦!<--------------用天眼通才能睇見。[/quote]
你 D 字點睇呀!好彩我有天眼通姐! :
傻啦!我兩樣都無,只有負債,不如我分 D 比你啦! :[/quote]
你有信用咭呀嗎!唔怕啦,你試下計一計,其實買 wii 佔你既總負債係好少百分比炸,又有信用咭績分喎,總之有你著數冇你蝕底啦!今晚拎上黎啦,就咁決定!
作者: Kiliyan    時間: 2007-3-16 22:53:23

[quote:9bbb0a36dd="hales"][quote:9bbb0a36dd="milk"][quote:9bbb0a36dd="saga"][quote:9bbb0a36dd="bikbark"]我都想玩呀

買左喇.... :
但係部WII 係香港買左$1950連110->220V 火牛 :em01:[/quote]

喔..我地0係北海道見wii有貨喎...不過當時我地都買左..所以都只係買左1個game連1個手掣(平過香港)! ^^ 淨買game就貴過香港!
作者: saga    時間: 2007-7-21 21:16:29     標題: Re: Wii 幾時有行貨...

[quote:dcda806595="Mr. & Mrs. FireFire"]差d忍唔住買左水貨~~~ :em01:[/quote]

聽聞行貨十二月底有貨
作者: kavinxp    時間: 2007-7-23 17:29:14

想玩就買啦 唔好等啦
岩岩用駁部projector 玩Wii...幾正
作者: FireFire    時間: 2007-7-23 22:38:53

[quote:66658b64d2="kavinxp"]想玩就買啦 唔好等啦
岩岩用駁部projector 玩Wii...幾正 [/quote]
已經買左啦~~~ :mrgreen:
作者: kavinxp    時間: 2007-7-27 00:28:08

有咩game 交換玩下呀
我有cooking mama wii sports biohazard 4 Wii play 賤兔
作者: kavinxp    時間: 2007-7-27 00:28:25

我有cooking mama wii sports biohazard 4 Wii play 賤兔
作者: kavinxp    時間: 2007-7-27 00:28:47

作者: kavinxp    時間: 2007-7-27 00:30:14

作者: saga    時間: 2007-10-7 20:46:26

[quote:1f3ecd6076="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:1f3ecd6076="kavinxp"]想玩就買啦 唔好等啦
岩岩用駁部projector 玩Wii...幾正 [/quote]
已經買左啦~~~ :mrgreen:[/quote]

火生 會唔會upgrade去 wii 3.0J ? 有無變磚風險呢...
作者: FireFire    時間: 2007-10-7 22:52:37

[quote:c05315c1de="saga"]火生 會唔會upgrade去 wii 3.0J ? 有無變磚風險呢...[/quote]

暫時唔會upgrade去 wii 3.0J ...
因為到現時為止都玩到所有game... h:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2