藍澄灣業主社群

標題: 射擊 [打印本頁]

作者: bikbark    時間: 2003-10-5 11:29:48     標題: 射擊

我有個朋友搞o左個槍會,我之前同佢傾過可以安排課程俾初學者上堂學射槍,所以想睇睇有無人有興趣玩 (不過係室內射擊而唔係war game喎)
作者: FireFire    時間: 2003-10-5 14:42:55

想問問係玩彩彈定係bb彈.... :?:
作者: hales    時間: 2003-10-5 14:45:07

係好似鎗王玩果o的 不過係室內的 射"把"的 以速度計分
作者: FireFire    時間: 2003-10-5 14:48:42

係唔係競賽形式架.. :
作者: bikbark    時間: 2003-10-5 16:33:48

[quote:3f6bc58031="Mr. & Mrs. FireFire"]係唔係競賽形式架.. :[/quote]
應該開始學o個陣唔係,主要係計時間同準確度
我見好似幾好玩咁,所以睇o下大家有無興趣一齊學o下
作者: FireFire    時間: 2003-10-6 01:32:48

sorry....我都係對玩彩彈有興趣d....
作者: Sharan    時間: 2003-10-7 13:13:25

噤要幾錢學費呀?如果長期玩落去又要幾錢呢 :?:
作者: H and H    時間: 2003-10-7 21:26:35

[quote:54e67bb7ac="Mr. & Mrs. FireFire"]係唔係競賽形式架.. :[/quote]
[quote:54e67bb7ac="Mr. & Mrs. FireFire"]sorry....我都係對玩彩彈有興趣d.... [/quote]我諗我同你都鍾意玩war game 既射擊 又驚比人射 但又鍾意搵人黎射 中目標仲鬼死咁開心添

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2