藍澄灣業主社群

標題: --* 怪味 *-- [打印本頁]

作者: liuh    時間: 2006-11-4 10:40:05     標題: --* 怪味 *--

進期天氣較涼多開窗 無論日頭夜晚都聞到一些怪怪D化學品ge香味 吾知大家有同樣經驗? 吾知d味對身體有害? 源頭響賓倒? 可能是樓下洗衣舖 對面油站 碼頭 甚至化學品處理中心!?? 真令人擔心!

liuh
P.S. 本人住 5座高層
作者: Tomato    時間: 2006-11-4 12:24:14

我都聞到呀 好似d電油味....
但係有時0向近酒店間房 又會聞到柔順劑味....
我都係五座
作者: grassman    時間: 2006-11-4 13:30:38

一座聞唔到!
作者: 肥度    時間: 2006-11-4 14:16:10

會吾會係每次油站加油既時候吾小心漏咁d.. 我以前中學都係油站對面 有排成日都係有怪味 我地個化學老師就寫左信去投訴 之後好似無左lu
作者: Eddy Lam    時間: 2006-11-4 20:30:51

我都係T5 但唔覺有怪味bor...
作者: kuku    時間: 2006-12-3 09:08:11

[quote:e8cb670f58="Tomato"]我都聞到呀 好似d電油味....
我都係五座[/quote]

你係對山定係對海呀???  :em03:
作者: Tomato    時間: 2006-12-4 13:01:52

[quote:7571be2403="kuku"][quote:7571be2403="Tomato"]我都聞到呀 好似d電油味....
我都係五座[/quote]

你係對山定係對海呀???  :em03:[/quote]

我向長青村lor....

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2