藍澄灣業主社群

標題: 有無人想要游泳劵? [打印本頁]

作者: RangerX    時間: 2006-10-30 09:53:44     標題: 有無人想要游泳劵?

有3張游泳劵剩 聽日到期 有無人要? 請pm留信箱號碼.  :wink:
作者: milk    時間: 2006-10-30 10:28:06

我亦餘下一張,要就PM留信箱號碼給我罷!
作者: leemoksau    時間: 2006-10-30 19:05:01

我都仲有三張. 要就今晚PM或打電話俾我啦.
作者: grassman    時間: 2006-10-30 19:23:54

你三個都傻o既! 你地唔好出年至問!
作者: Eddy Lam    時間: 2006-10-30 20:44:41

[quote:f3363bc4f8="grassman"]你三個都傻o既! 你地唔好出年至問![/quote]

:  :  :
作者: leemoksau    時間: 2006-10-31 13:43:50

我都係見到有兩個傻o既墊底 先至湊吓熱鬧喳.
作者: wychan    時間: 2006-10-31 20:58:02

我有一張 已經到期 一折有冇人要... :
作者: Alex Lam    時間: 2006-11-2 13:33:18

好在之前有位RC之友Eddy Lam有先見之明

一早係網上問有無人要D飛

我就好好彩受惠 仲用晒D飛 游飽晒水啦!

我都想要D飛 不過依家太遲了!
作者: Eddy Lam    時間: 2006-11-2 13:50:26

[quote:98f67473e6="Alex Lam"]好在之前有位RC之友Eddy Lam有先見之明

我都想要D飛 不過依家太遲了![/quote]

使乜客氣喎 反正我都用唔晒.  
作者: grassman    時間: 2006-11-2 13:54:20

[quote:7db61cbfb3="Eddy Lam"][quote:7db61cbfb3="Alex Lam"]好在之前有位RC之友Eddy Lam有先見之明

我都想要D飛 不過依家太遲了![/quote]

使乜客氣喎 反正我都用唔晒.  [/quote]

:sweat: 你好似年年都有剩!
作者: Eddy Lam    時間: 2006-11-2 13:57:09

[quote:87c193ec8a="grassman"] :sweat: 你好似年年都有剩![/quote]

係 所以出年都係遂次買算...  ops:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2