藍澄灣業主社群

標題: UFO visit 南京 [打印本頁]

作者: Robert    時間: 2006-10-9 09:35:30     標題: UFO visit 南京

係咪電腦加工呀? :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=ZoT-CWBcP04&NR
作者: sunday    時間: 2006-10-9 18:22:28

我星期五去南京wow,不知道看不看到UFO呢...嘿嘿... :em18:
作者: sunday    時間: 2006-10-16 14:43:15

沒有UFO的南京...很美的一個地方!
作者: Robert    時間: 2006-10-16 15:51:42

[quote:98718d69d0="sunday"]沒有UFO的南京...很美的一個地方! [/quote]
嗯!妳唔記得校番個相機既日期喇! :mrgreen:
o個度個氣溫得唔得呀?妳o係橋度影既相,顯得好平靜同埋安逸喎,感覺好舒服!
作者: sunday    時間: 2006-10-16 16:01:13

檔名上那個日期是將相複製到電腦後generate出來的,這些相都是昨天(10.15)在秦淮河拍的,南京天氣很好 ops: ,帶了外套去也用不著...

...很懷念美麗的南京...不想回來呢 ops:
作者: Robert    時間: 2006-10-16 16:06:18

[quote:eccdd80ad1="sunday"]檔名上那個日期是將相複製到電腦後generate出來的,這些相都是昨天(10.15)在秦淮河拍的,南京天氣很好 ops: ,帶了外套去也用不著...

...很懷念美麗的南京...不想回來呢 ops:[/quote]
妳就好啦!可以諗住唔返黎,我地哩d打工仔就唔得啦,手停就口停,唉......! :em06:
作者: Eddy Lam    時間: 2006-10-16 17:01:19

D境色好有古代feel呀~
作者: Robert    時間: 2006-10-16 17:10:49

不禁令我諗起我既華宗~朱自清~槳聲燈影裡的秦淮河~噢!
作者: sunday    時間: 2006-10-16 17:20:46

D境色好有古代feel呀~

真的很有古風...

作者: milk    時間: 2006-10-17 02:09:57

的確很美啊~ :em11:

[quote:9c2bf0e1dc="Robert"]妳就好啦!可以諗住唔返黎,我地哩d打工仔就唔得啦,手停就口停,唉......! :em06:[/quote]R. :em21: M.

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2