藍澄灣業主社群

標題: 度蜜月的最佳地方??? [打印本頁]

作者: sunday    時間: 2006-9-28 09:45:27     標題: 度蜜月的最佳地方???

去左邊度度蜜月? :?:

覺得度蜜月的最佳地方是? :?:
作者: sunday    時間: 2006-9-28 09:56:56

去左邊度度蜜月?  

關島,塞班島,天寧島,9天

(去完後,發誓不再去,實在太悶喇,沒有什麼地方去,只有海灘...後來電視常講關島是什麼度蜜月的好地方,個人就不甚同意 :em09: ...)

覺得度蜜月的最佳地方是?

如果再有得選擇的話,我想去歐洲 ops: ......
作者: sunday    時間: 2006-9-28 09:59:17

關島之照片

求其scan,搞到變左黑白...算吧...哀悼一下我的蜜月... :wink:
作者: sunday    時間: 2006-9-28 10:13:36

塞班島酒店房望出去的海灘... :roll:
作者: kitty Raymond    時間: 2006-9-28 14:02:56     標題: Re: 度蜜月的最佳地方???

[quote:dea21ee5a4="sunday"]去左邊度度蜜月? :?:

覺得度蜜月的最佳地方是? :?:[/quote]

我o地去o左韓國(滑雪)hollymoon 滑了全日 另外加錢滑通霄場 直至關門為止 好開心.   h:  h: 玩到盡. :yeah:  :yeah:
作者: Eddy Lam    時間: 2006-9-28 17:03:41

我地當年去o左澳洲  
作者: grassman    時間: 2006-9-28 18:10:19

當年12月去北海道,凍到甩肺! :dead:
作者: J and P    時間: 2006-9-28 23:24:34

歐洲啦! 意大利好浪漫! 結婚去一定唔會後悔。如果有了小朋友,真係10年內都唔會有時間去。
作者: Tomato    時間: 2006-9-29 00:07:22

0岩0岩結婚0個陣去左台灣....今年前7月去左東京 聽聞係補度蜜月之旅....
我ge理想度蜜月地方係去大阪環球影城同snoopy影相.....北海道食薰衣草雪糕 (我估會幾好味卦??)
作者: milk    時間: 2006-9-29 00:50:09

[quote:9476699248="sunday"]塞班島酒店房望出去的海灘... :roll:[/quote]
wow...陽光與海灘,正到暈 :em04:
作者: P女    時間: 2006-9-29 09:41:01

[quote:37f649d5f7="grassman"]當年12月去北海道,凍到甩肺! :dead:[/quote]

我12月都去過北海道 我唔覺得凍喎 ....可能脂肪厚 哈..... :mrgreen:
作者: Jess and Burns    時間: 2006-9-29 10:07:30

[quote:b0f12d2f7a="女"][quote:b0f12d2f7a="grassman"]當年12月去北海道,凍到甩肺! :dead:[/quote]

我12月都去過北海道 我唔覺得凍喎 ....可能脂肪厚 哈..... :mrgreen:[/quote]

我想問下 如果要去睇破冰船. 係幾多月去北海道呢?
作者: P女    時間: 2006-9-29 14:11:42

一月之後
作者: grassman    時間: 2006-9-29 15:11:27

[quote:e0a27afcbf="Jess&Burns"][quote:e0a27afcbf="女"][quote:e0a27afcbf="grassman"]當年12月去北海道,凍到甩肺! :dead:[/quote]

我12月都去過北海道 我唔覺得凍喎 ....可能脂肪厚 哈..... :mrgreen:[/quote]

我想問下 如果要去睇破冰船. 係幾多月去北海道呢?[/quote]

好似FireFire去過!
作者: Hotcake    時間: 2006-9-29 19:30:23

頭先放工响地鐵站入口隨手攞左份唔知乜野的免費報紙 裡面有個廣告 話填份表格 就可以免費攞到本好似叫咩野超級霹靂無敵"環球蜜月旅行攻略"喎 好似好正咁 不過我冇乜留意 去到葵芳地鐵站 便一手丟左落"廢紙回收箱"內
作者: chicken    時間: 2006-10-2 19:47:28

我結婚時去左巴黎、意大利14天,正!
風景怡人,浪漫
穿洲過省,得到不少可貴的經歷
唔好處係有點辛苦,唔relax架,有少少凍(2月)

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2