藍澄灣業主社群

標題: 書房窗口 [打印本頁]

作者: RangerX    時間: 2006-9-12 10:51:19     標題: 書房窗口

搬左屋 朝早從書房窗口望出去 有時可以見到穌光~
(ps. 張相加左藍色filter  ops: )
作者: sunday    時間: 2006-9-13 12:28:55

give a very calm and peace feeling...
作者: milk    時間: 2006-9-14 23:57:54

依~~~乜你搬左咩 :?:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-9-15 01:02:32

[quote:1149843605="milk"]依~~~乜你搬左咩 :?:[/quote]
佢搬左上山...........咁高o既高尚住宅 : 。
不過我仲未有機會上去添,吾知幾時方便呢啊! ops:
作者: RangerX    時間: 2006-9-15 17:43:42

[quote:c7e954afe1="Jeffrey & Shirley"][quote:c7e954afe1="milk"]依~~~乜你搬左咩 :?:[/quote]
不過我仲未有機會上去添,吾知幾時方便呢啊! ops:[/quote]

係呀 我搬左上華山之巔 你要論劍就隨時上黎搵我啦~  :em17:
作者: Robert    時間: 2006-9-15 17:50:43

就咁睇你兩幅相既編號 4510 同 5732 ,嘩!呢兩日你影左好多相呀? :?:
作者: Kiliyan    時間: 2006-9-16 14:02:36

[quote:8a210dc24c="Jeffrey & Shirley"][quote:8a210dc24c="milk"]依~~~乜你搬左咩 :?:[/quote]
不過我仲未有機會上去添,吾知幾時方便呢啊! ops:[/quote]

咁即你搬左去邊呀? 好正咁喎~ :mrgreen:
作者: grassman    時間: 2006-9-16 14:08:13

係唔係郊區?
作者: sunday    時間: 2006-9-16 21:19:33

吓,不是RC嗎? :em03:  :em03:  :em03:
作者: RangerX    時間: 2006-9-18 16:16:47

[quote:be94a70d85="Robert"]就咁睇你兩幅相既編號 4510 同 5732 ,嘩!呢兩日你影左好多相呀? :?:[/quote]

唔係啦 兩張卡影既 所以filename唔同.  
作者: RangerX    時間: 2006-9-18 16:18:08

[quote:88e5988f7c="sunday"]吓,不是RC嗎? :em03:  :em03:  :em03:[/quote]

我仲係RC~  h:
作者: grassman    時間: 2006-9-18 16:25:32

[quote:c30489b165="RangerX"][quote:c30489b165="Robert"]就咁睇你兩幅相既編號 4510 同 5732 ,嘩!呢兩日你影左好多相呀? :?:[/quote]

唔係啦 兩張卡影既 所以filename唔同.  [/quote]

乜唔係跟機架咩?
作者: RangerX    時間: 2006-9-18 17:23:57

咪就係兩部機影既law~   :
作者: milk    時間: 2006-9-18 23:22:44

[quote:5522f23ddb="RangerX"]我仲係RC~  h:[/quote]知喇~知喇~三幅相都反映你住高層喇~(:evil:  <---朱師孻紅眼症發作中)
(失眠既話上去你屋企睇日出都唔錯 : )

#2 :em11:

作者: RangerX    時間: 2006-10-10 09:17:15

有個朋友同我講 如果失眠既話切半個洋蔥放係床頭櫃聞住會好快瞓著 你不妨試下.
作者: milk    時間: 2006-10-11 23:09:33

多謝你o既建議 :wink:
作者: hales    時間: 2006-10-12 12:31:25

[quote:ce5bdbc3c9="RangerX"]有個朋友同我講 如果失眠既話切半個洋蔥放係床頭櫃聞住會好快瞓著 你不妨試下.[/quote]

我有朋友話 買條辣椒切開兩半 然後用黎孵眼都ok既 :em09:
作者: sunday    時間: 2006-10-12 12:47:11

:em17:  :em17:  :em17:
作者: milk    時間: 2006-10-15 03:09:52

[quote:86d83390b8="hales"][quote:86d83390b8="RangerX"]有個朋友同我講 如果失眠既話切半個洋蔥放係床頭櫃聞住會好快瞓著 你不妨試下.[/quote]
我有朋友話 買條辣椒切開兩半 然後用黎孵眼都ok既 :em09:[/quote]可能將條椒炸汁滴落眼度會有效o的---> :em04:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2