藍澄灣業主社群

標題: 王菲終於開concert啦 [打印本頁]

作者: bikbark    時間: 2003-10-3 23:01:50     標題: 王菲終於開concert啦

王菲十二月開個唱呀,等o左五年啦,我一定要睇  8)
作者: Ice    時間: 2003-10-3 23:09:21     標題: Re: 王菲終於開concert啦

[quote:a9bd2b91b9="bikbark"]王菲十二月開個唱呀,等o左五年啦,我一定要睇  8)[/quote]

哈哈 我今日先同 saga 講 駛唔駛開個娛樂版呢? 講下音樂 電影 電視等等既野. 似乎會受歡迎  : (但一時間又好似開得好多同好雜咁 :p)

係呀 王菲開八場咋~~~~ 唔知會唔會爆滿呢?
作者: wicyh    時間: 2003-10-3 23:29:13     標題: Re: 王菲終於開concert啦

[quote:ec9a7c807b="bikbark"]王菲十二月開個唱呀,等o左五年啦,我一定要睇  8)[/quote]
王菲又返出黎搵錢 :!:
作者: bikbark    時間: 2003-10-3 23:39:02     標題: Re: 王菲終於開concert啦

[quote:5140dbed2a="Ice"]
係呀 王菲開八場咋~~~~ 唔知會唔會爆滿呢?[/quote]
畢竟阿菲o既黃金年代已經過o左,得返我o黎類死硬派緊守崗位
我有朋友真係試過睇佢concert睇到睡魔急call呀
作者: Tomato    時間: 2003-10-3 23:40:53

佢而家好似無心戀戰0禁!仲成日比霆窿坤tim
作者: bikbark    時間: 2003-10-3 23:47:45

[quote:b7f2d5b355="Tomato"]佢而家好似無心戀戰0禁!仲成日比霆窿坤tim [/quote]
唉,真係無o野講

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2