藍澄灣業主社群

標題: Play Group [打印本頁]

作者: 532    時間: 2006-8-20 19:01:36     標題: Play Group

我見RC越來越多人有BB.  唔知 club house 可唔可以搞 Play Group 呢? 起碼近D o拉.
作者: grassman    時間: 2006-8-20 23:37:49

音樂Play Group! :em11:
作者: 45B    時間: 2006-8-23 21:21:17

我會join我bb 11個月大
作者: 一家四口    時間: 2006-8-23 21:36:50

不過要搵D好D既導師囉。
因為我覺得會所搵果個體操班既呀SIR唔係幾好囉。
作者: Ricky and Carol    時間: 2006-8-23 21:56:49

[quote:744182ed92="45B"]我會join我bb 11個月大[/quote]

我都會join架...我bb仲有2日就1歲大了~
作者: grassman    時間: 2006-8-23 23:22:57

[quote:59a28ba278="一家四口"]不過要搵D好D既導師囉。
因為我覺得會所搵果個體操班既呀SIR唔係幾好囉。[/quote]

我個女玩左 "KIDER MUSIC"一年多,師資唔錯!

p.s. 英語上堂!
作者: 532    時間: 2006-8-23 23:29:57

[quote:9f9b02de8f="grassman"][quote:9f9b02de8f="一家四口"]不過要搵D好D既導師囉。
因為我覺得會所搵果個體操班既呀SIR唔係幾好囉。[/quote]

p.s. 英語上堂![/quote]

o係邊道上堂?幾錢?
作者: grassman    時間: 2006-8-23 23:43:08

[quote:5b00cc8480="532"][quote:5b00cc8480="grassman"][quote:5b00cc8480="一家四口"]不過要搵D好D既導師囉。

p.s. 英語上堂![/quote]

o係邊道上堂?幾錢?[/quote]

我係灝景灣上堂,但香港有十多個KIDER MUSIC的Teacher,可以請他們來開班!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2