藍澄灣業主社群

標題: 傢俬有回收,咁地毯有無人回收o架? [打印本頁]

作者: milk    時間: 2006-8-18 21:44:01     標題: 傢俬有回收,咁地毯有無人回收o架?

效勞朱氏家族一年多時間的地毯將要榮休 :cry:
而它被我倆包好預備丟棄時,突然心一想,傢俬都有回收,唔知地毯有無呢?
若知道有回收地毯的請回一o下 :em14: ,如在一星期內也沒人回覆,我倆將會丟棄它!Thanks~

size 160x230cm

作者: Alex Lam    時間: 2006-8-18 22:27:41

你門窗台果本書仔係咪方鎮光本"建築物管理法精解"?

我屋企人都有本 莫非你地都係做物業管理0既?
作者: milk    時間: 2006-8-18 22:34:28

[quote:d367fe781a="Alex Lam"]你門窗台果本書仔係咪方鎮光本"建築物管理法精解"?[/quote]嘩~對眼咁利o既! 8)

[quote:d367fe781a="Alex Lam"]我屋企人都有本 莫非你地都係做物業管理0既?[/quote]唔係,八卦睇o下姐!
作者: Alex Lam    時間: 2006-8-19 00:49:21

[quote:9f58d72e47="milk"][quote:9f58d72e47="Alex Lam"]你門窗台果本書仔係咪方鎮光本"建築物管理法精解"?[/quote]嘩~對眼咁利o既! 8)

[quote:9f58d72e47="Alex Lam"]我屋企人都有本 莫非你地都係做物業管理0既?[/quote]唔係,八卦睇o下姐![/quote]原來係咁 仲以為有行家可以指導下我屋企人tim因為佢剛剛入行.

佢上司話本野好悶 隔左一浸直接睇BMO D條文仲好wor~

你咁自發去鑽研係咪諗住幫呢度爭取返D野呀?
作者: Tomato    時間: 2006-8-19 17:26:03

你係咪諗住買過張地毯呢?
作者: milk    時間: 2006-8-20 23:53:01

[quote:e54aba8124="Alex Lam"]你咁自發去鑽研係咪諗住幫呢度爭取返D野呀?[/quote]可能我之前答得唔係咁好! h:

本書唔係我本人睇,而係我老公自己八卦買o黎睇,無乜特別原因!

[quote:e54aba8124="Tomato"]你係咪諗住買過張地毯呢?[/quote]星期六晚妳見到啦(係咪同之前果張好似呢) :

喂~PM 個 e-mail address 俾我呀!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2