藍澄灣業主社群

標題: 大陸黑心產品又一樁 [打印本頁]

作者: Robert    時間: 2006-8-4 17:41:21     標題: 大陸黑心產品又一樁

如果是用過的就太噁心了啦!
作者: Robert    時間: 2006-8-4 17:45:33

各位女性朋友在夜市,小攤上看到這類產品,請小心!:evil:
作者: sunday    時間: 2006-8-4 17:57:17

不是吧 :em15: ...好花工夫整呢 :detective
作者: grassman    時間: 2006-8-4 18:28:27

大陸確是頂級環保先鋒!勁!
作者: Eddy Lam    時間: 2006-8-4 21:18:57

都唔知講d乜野好... :nowords:
作者: FireFire    時間: 2006-8-4 21:40:57

佢地去邊收集?????????? :?:
作者: H and H    時間: 2006-8-4 22:41:33

唔係化~~~
作者: 一家四口    時間: 2006-8-5 06:13:46

係咪有咩原因呢 如果入面只係一條普通橡根 生產過程咪仲簡單 成本咪仲低? 真係你估佢唔倒 :detective
作者: Hotcake    時間: 2006-8-5 10:24:04

聽聞裡面果0的dum dum 並不是用過的 只是dum dum生產商會將一些過期 或測試不合格的成品 平價賣俾橡皮筋的生產商 循環再用 我覺得咁幾好 總好過將有問題的產品 夾硬推出市場賣俾人
作者: Tomato    時間: 2006-8-5 11:27:15

好嘔心呀!!! :em15:
作者: grassman    時間: 2006-8-5 11:54:51

[quote:2c135b8053="一家四口"]係咪有咩原因呢 如果入面只係一條普通橡根 生產過程咪仲簡單 成本咪仲低? 真係你估佢唔倒 :detective[/quote]

你可知道中國人的創意及科研是那麼高超,從指南針、造紙術、火藥及印刷術的4大發明,到而家石膏雞蛋、水晶粉絲、輸血西瓜、變臉甜橙,都盡顯中國人智慧!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2