藍澄灣業主社群

標題: 終於都換左.... [打印本頁]

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-7-31 23:00:24     標題: 終於都換左....

換走左兩張椅,變成一張梳化,又係宜家傢俬產品,哈哈!
位置仲 ARM ARM 好添!
作者: milk    時間: 2006-7-31 23:07:26

巧電啦~ :em12:

幾時開放日?我倆公婆落o黎試坐o下先得! :mrgreen:
作者: saga    時間: 2006-8-1 12:13:39

[quote:ced65eeb1b="milk"]巧電啦~ :em12:

幾時開放日?我倆公婆落o黎試坐o下先得! :mrgreen:[/quote]

我又黎我又黎  
順手拎燈咀
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-8-1 14:26:51

好呀!好呀!無問題!
作者: milk    時間: 2006-8-2 08:08:50

咁即係幾時姐?
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-8-2 09:29:23

[quote:242a8b0c16="milk"]咁即係幾時姐? [/quote]
今晚要去探亞媽,或者聽晚啦!
作者: Tomato    時間: 2006-8-2 10:44:56

終於有梳化啦....咁以後你同雪梨就可攬住睇電視啦!!

作者: milk    時間: 2006-8-2 13:24:11

[quote:1631777ec1="Jeffrey & Shirley"][quote:1631777ec1="milk"]咁即係幾時姐? [/quote]
今晚要去探亞媽,或者聽晚啦! [/quote]電話聯絡啦~

[quote:1631777ec1="Tomato"]終於有梳化啦....咁以後你同雪梨就可攬住睇電視啦!!
[/quote]阿茄,個公仔好正呀~哈哈哈~
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-8-2 16:39:18

[quote:4072547ad0="milk"][quote:4072547ad0="Jeffrey & Shirley"][quote:4072547ad0="milk"]咁即係幾時姐? [/quote]
今晚要去探亞媽,或者聽晚啦! [/quote]電話聯絡啦~

[quote:4072547ad0="Tomato"]終於有梳化啦....咁以後你同雪梨就可攬住睇電視啦!!
[/quote]阿茄,個公仔好正呀~哈哈哈~[/quote]
好呀,電聯啦!
作者: Robert    時間: 2006-8-2 17:46:04

我覺得,如果兩邊扶手可以加多兩個圓柱型或者長方型既咕(咰),就更加舒服啦!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2