藍澄灣業主社群

標題: 啟示:搭Van仔請攬安全帶 [打印本頁]

作者: Tulip    時間: 2006-7-31 22:35:53     標題: 啟示:搭Van仔請攬安全帶

各位街坊聽Van仔司機講近排捉得好緊今日有3個阿"蛇"放蛇喎!
安全起見,搭Van仔都係攬番安全帶!
作者: dracula    時間: 2006-7-31 23:04:59

多謝哂~ :em11:
作者: milk    時間: 2006-7-31 23:09:30

thx~

其實坐親有安全帶o既van仔我地記得o既都會用!
作者: grassman    時間: 2006-8-1 00:48:08

Thank you!
作者: chee    時間: 2006-8-1 08:17:17

各位街坊聽Van仔司機講近排捉得好緊今日有3個阿"蛇"放蛇喎!
安全起見,搭Van仔都係攬番安全帶!

尋日荃灣等車見到  先有幾個交通警示意司機停車  跟住車內有3個便衣即刻覽番工作証表露身份  我睇左廿幾分鐘架小巴都未開番  大生意!!!!!!
作者: saga    時間: 2006-8-1 12:31:07

有安全帶既 我次次都戴
落車有時唔記得 就咁起身想走  h:
有舊冰好多次都唔戴 但佢好少搭小巴 無影響
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-8-1 16:14:03

通常都會有帶,只有兩個機會無帶:
1. 吾記得。
2. 手上面要攞既野太多,放晒係身前無位既情況下。
作者: grassman    時間: 2006-8-1 16:53:48

我聽過放蛇的事好耐,但我通常無戴,所以我會上車目及o下有無D似臥底o既人! :mrgreen:
作者: Eddy Lam    時間: 2006-8-2 00:25:56

[quote:fcd159fb89="grassman"]我聽過放蛇的事好耐,但我通常無戴,所以我會上車目及o下有無D似臥底o既人! :mrgreen:[/quote]

咁臥底係點分?  :?:

係咪見到有人望住你 又好唔專心做緊某d野 o個個就係臥底... :
作者: grassman    時間: 2006-8-2 00:35:54

[quote:142342318b="Eddy Lam"][quote:142342318b="grassman"]我聽過放蛇的事好耐,但我通常無戴,所以我會上車目及o下有無D似臥底o既人! :mrgreen:[/quote]

咁臥底係點分?  :?:

係咪見到有人望住你 又好唔專心做緊某d野 o個個就係臥底... :[/quote]

Exactly 睇多d戲就識分架啦!
作者: Tomato    時間: 2006-8-2 10:32:35

咁我要記得戴喇.... :shock:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2