藍澄灣業主社群

標題: 小巴男&愛瑪士 [打印本頁]

作者: kwanhoho    時間: 2006-7-29 02:26:21     標題: 小巴男&愛瑪士

hi everybody
作者: FireFire    時間: 2006-7-29 02:39:03

你好~~~你好~~~三週年版聚你黎唔黎呀~~~ :mrgreen:
作者: grassman    時間: 2006-7-29 02:44:42

睇唔清喎,唔做effect得唔得!
作者: milk    時間: 2006-7-29 08:02:43

小巴男你好~~~愛瑪士你好~~~
作者: Robert    時間: 2006-7-29 10:07:50

師兄,我應該係見過你咖  :
作者: kwanhoho    時間: 2006-7-29 11:58:12

[quote:453356fc17="Robert"]師兄,我應該係見過你咖  :[/quote]

何解叫我師兄?莫非你參加無線偽員訓練班?定係鷹王新秀選拔賽?
作者: Robert    時間: 2006-7-29 12:31:24

[quote:3f0e4a19f6="kwanhoho"][quote:3f0e4a19f6="Robert"]師兄,我應該係見過你咖  :[/quote]

何解叫我師兄?莫非你參加無線偽員訓練班?定係鷹王新秀選拔賽?[/quote]

從你所發表既文章黎睇,你好明顯係幻想魯作派既傳人,而我又.?痗}始修煉此門派之武學,所以尊稱你為師兄 o羅! :em12:
[quote:3f0e4a19f6="kwanhoho"]好明顯呢D男人應該拎去堆填

真正的男人應該係咁

男:今晚妳想食乜野?
女:是旦啦!!你話事
男:咁去 amigo食鵝肝啦..還掂上次支紅酒未飲晒..今次飲埋佢
女:好呀..不過我地未訂位喎..唔知有無位呢
男:挑..你唔記得我係果度熟客呀?!打個電話就得啦
女:老公...我去換套禮服先.. :em04:[/quote]

[quote:3f0e4a19f6="kwanhoho"]每日都幻想返工放工搭小巴時扮演電車男的角色:
醉酒大陸佬失控騷擾愛瑪士
一雙強壯的臂彎及時伸出擋架
保護著愛瑪士柔弱的心靈...

可是...經過我多個月搭小巴時的觀察...[/quote]
作者: kwanhoho    時間: 2006-7-29 12:46:14

[quote:1cbcbc24a4="Mr. & Mrs. FireFire"]你好~~~你好~~~三週年版聚你黎唔黎呀~~~ :mrgreen:[/quote]

以小巴男的性格版罪是不適合的

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2