藍澄灣業主社群

標題: 收樓第一件事 [打印本頁]

作者: dick queenie    時間: 2003-10-2 19:41:31     標題: 收樓第一件事

其實你地有冇諗過一踏入,你們的單位內第一件事係咩?
唔,抱住另一半錫啖啦..... :em21:
又或者拿林去一去厠所..........當下過馬威咁~~  :em12:

作者: Tomato    時間: 2003-10-2 20:49:32

一入門口大笑三聲 等0個D野知有人會入0黎住lor........
作者: wicyh    時間: 2003-10-2 21:01:59

[quote:7e56f5b662="Tomato"]一入門口大笑三聲 等0個野知有人會入0黎住lor........[/quote]
藍澄灣無o個d野架 :em16:
作者: Tomato    時間: 2003-10-2 21:10:42

哈哈!
有無野都會大笑三聲!   仲要係傻笑................ :em17:  :em17:
作者: 小yen    時間: 2003-10-2 22:48:05     標題: FIRST ACTION...

DEAR ALL

其實我真係有想過1入間屋唔單止大笑3聲其實係想HAHA噤笑到自己feel enough為止架 but1來我個honey mamei & friendly brother1定叫我control myself2來係因為果日個地產經紀會同我地1齊收樓嘛噤if我真係噤笑法就唔係太好la況且就算係要笑都等check晒樓驗好晒冇問題之後再裝埋修正式入去住果日 (mean入伙)先至盡情噤笑都未遲la.

小YEN
作者: Agnes Henry    時間: 2003-10-2 23:33:08

我呢.... 即刻係個廳到望出去(睇下連綿起伏的山巒) 跟住去主人房...

仲有 究竟957'即係有幾大...... 真係唔知喎......哈哈....
作者: H and H    時間: 2003-10-2 23:38:43

[quote:4a754cf08b="Agnes&Henry"]我呢.... 即刻係個廳到望出去(睇下連綿起伏的山巒) 跟住去主人房...

仲有 究竟957'即係有幾大...... 真係唔知喎......哈哈....[/quote]我覺得我都會第一時間去窗邊望望先
作者: wicyh    時間: 2003-10-2 23:40:04

[quote:54a358d611="Agnes&Henry"]我呢.... 即刻係個廳到望出去(睇下連綿起伏的山巒) 跟住去主人房...

仲有 究竟957'即係有幾大...... 真係唔知喎......哈哈....[/quote]
睇多次示範單位咪知囉 :em12:
作者: diedsee    時間: 2003-10-2 23:44:36

我都係望個景先 :mrgreen:
作者: Agnes Henry    時間: 2003-10-2 23:44:42

車... 我覺得示範單位唔係好準咁既...

發展商個個同恒昌個個.... 恒昌大好多咁喎....

你地唔覺咩???
作者: wicyh    時間: 2003-10-3 00:10:31

[quote:f0a1228d68="Agnes&Henry"]車... 我覺得示範單位唔係好準咁既...

發展商個個同恒昌個個.... 恒昌大好多咁喎....

你地唔覺咩???[/quote]

恒昌果個主要係sell傢俬未必準既
作者: lamlam    時間: 2003-10-3 00:16:16

[quote:557a047e3d="Tomato"]哈哈!
有無野都會大笑三聲!   仲要係傻笑................ :em17:  :em17:[/quote]

成你貴言係笑三聲 千祈 千祈 千祈 唔好喊三聲就好la. :em12:
作者: Agnes Henry    時間: 2003-10-3 00:24:25

lamlam....

你好快d吐口水講過喎.......... 醜既唔靈好既靈喎......

wicyh...

示範單位又好多雜物同無聊唔等駛既野..... 阻住晒....
作者: lamlam    時間: 2003-10-3 00:29:32

[quote:c64fb8c6fc="Agnes&Henry"]lamlam....

你好快d吐口水講過喎.......... 醜既唔靈好既靈喎......

wicyh...

示範單位又好多雜物同無聊唔等駛既野..... 阻住晒....[/quote]

Choi Choi Choi 醜既唔靈好既靈......
作者: yo and lok    時間: 2003-10-3 02:36:05

望下個景先因為買呢層樓好大因素為左個泳池景然後先:em21:
作者: 貓貓仔 貓貓女    時間: 2003-10-3 10:08:16

[quote:ed896a31d7="yo & lok"]望下個景先因為買呢層樓好大因素為左個泳池景然後先:em21:[/quote]
喵~
冇錯 冇錯 幾大都望o下個view 先 睇o下同心目中有冇分別!!
作者: FireFire    時間: 2003-10-3 10:43:44

訓响地下........閉眼....
睇下係唔係發夢...
作者: 貓貓仔 貓貓女    時間: 2003-10-3 10:55:42

[quote:6bffcdfaf9="Mr. & Mrs. FireFire"]訓响地下........閉眼....
睇下係唔係發夢... [/quote]
喵~
咁貓貓就係你上面行過 睇o下你痛唔痛...
說笑...說笑...
作者: FireFire    時間: 2003-10-3 11:01:22

唔好...... :em09: ...
死人架.... :em18:
作者: saga    時間: 2003-10-3 13:20:55

[quote:51e8a55ace="diedsee"]我都係望個景先 :mrgreen:[/quote]

我都係望下窗出面d景先..
作者: Ha and Kui    時間: 2003-10-5 00:59:54

而我地就會好似鄉下仔咁通屋走,好似傻蛋咁,太...太...太開心la!!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2