藍澄灣業主社群

標題: 呢度有無人會出自已張相? [打印本頁]

作者: kwanhoho    時間: 2006-7-27 15:54:32     標題: 呢度有無人會出自已張相?

我蠢蠢欲試
作者: Jess and Burns    時間: 2006-7-27 16:14:09

出自已張相做咩呀?
作者: kwanhoho    時間: 2006-7-27 16:18:09

[quote:a38a3ce350="Jess&Burns"]出自已張相做咩呀?[/quote]

靚野梗係要同別人分享下
作者: Jess and Burns    時間: 2006-7-27 16:19:30

有架. 咁你send 上黎啦.
作者: hales    時間: 2006-7-27 16:38:29

[quote:83a2821a6b="kwanhoho"][quote:83a2821a6b="Jess&Burns"]出自已張相做咩呀?[/quote]

靚野梗係要同別人分享下[/quote]

相對地真係好少
因為呢度好多user其實都見過面 有好仲係成日見 見面仲多過見屋企人 :mrgreen:
所以.....仲post相黎做乜呢? :mrgreen:
咁搞返遲早發夢都見到 :zdevil:
作者: kwanhoho    時間: 2006-7-27 17:09:59

[quote:737303c6ab="hales"][quote:737303c6ab="kwanhoho"][quote:737303c6ab="Jess&Burns"]出自已張相做咩呀?[/quote]

靚野梗係要同別人分享下[/quote]

相對地真係好少
因為呢度好多user其實都見過面 有好仲係成日見 見面仲多過見屋企人 :mrgreen:
所以.....仲post相黎做乜呢? :mrgreen:
咁搞返遲早發夢都見到 :zdevil:[/quote]

但係無乜人見過我!哈哈!
作者: grassman    時間: 2006-7-27 17:13:45     標題: Re: 呢度有無人會出自已張相?

[quote:0f2aaf9a31="kwanhoho"]我蠢蠢欲試[/quote]

好想識你,你快D放張相上黎喇! :face13:
作者: diedsee    時間: 2006-7-27 19:22:23     標題: Re: 呢度有無人會出自已張相?

[quote:4ed3ffefbf="grassman"][quote:4ed3ffefbf="kwanhoho"]我蠢蠢欲試[/quote]

好想識你,你快D放張相上黎喇! :face13:[/quote]
me toooooo
作者: Billy    時間: 2006-7-27 19:46:15     標題: Re: 呢度有無人會出自已張相?

[quote:65da66e5a3="kwanhoho"]我蠢蠢欲試[/quote]

我咪放左我同老婆張結婚相囉.....
不過唔知你見到我會唔會認得呢... 8)
作者: kwanhoho    時間: 2006-7-27 21:09:46     標題: Re: 呢度有無人會出自已張相?

[quote:1afefd8d92="Billy"][quote:1afefd8d92="kwanhoho"]我蠢蠢欲試[/quote]

我咪放左我同老婆張結婚相囉.....
不過唔知你見到我會唔會認得呢... 8)[/quote]

唔得
我都要放小巴男同愛瑪士的相!
作者: milk    時間: 2006-7-28 00:14:12

[quote:d5c45c5f53="kwanhoho"][quote:d5c45c5f53="Jess&Burns"]出自已張相做咩呀?[/quote]靚野梗係要同別人分享下[/quote]唔...我都認為係咁,所以我都放左個貓樣上o黎! :em04:

[quote:d5c45c5f53="hales"]咁搞返遲早發夢都見到 :zdevil:[/quote]咁咪...

channel 1~打頭陣有...同您講道理o既道理王~

channel 2~防火常識~

channel 3~生女/仔經~

channel 4~阿jan專題~

channel 5~物理現象~

channel 6~鬼古~

channel 7~足球資訊~

channel 8~創意烹飪~

channel 9~魯作文化~

channel 10~攝影之光~

channel 11~打倒"小泉"~

...
..
.(不能盡錄~ :face13: )

wow.........選擇仲多過"友扇"呀~ :em09:
作者: Tomato    時間: 2006-7-30 03:34:40

[quote:b7b24f652e="milk"][quote:b7b24f652e="kwanhoho"][quote:b7b24f652e="Jess&Burns"]出自已張相做咩呀?[/quote]靚野梗係要同別人分享下[/quote]唔...我都認為係咁,所以我都放左個貓樣上o黎! :em04:

[quote:b7b24f652e="hales"]咁搞返遲早發夢都見到 :zdevil:[/quote]咁咪...

channel 1~打頭陣有...同您講道理o既道理王~

channel 2~防火常識~

channel 3~生女/仔經~

channel 4~阿jan專題~

channel 5~物理現象~

channel 6~鬼古~

channel 7~足球資訊~

channel 8~創意烹飪~

channel 9~魯作文化~

channel 10~攝影之光~

channel 11~打倒"小泉"~

...
..
.(不能盡錄~ :face13: )

wow.........選擇仲多過"友扇"呀~ :em09:[/quote]

仲有我個慌死無人識ge 史露脾.......
作者: milk    時間: 2006-7-30 08:31:08

[quote:3dd263c290="Tomato"]仲有我個慌死無人識ge 史露脾.......[/quote]妳仲有個伙伴 H&H 都係呀!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2