藍澄灣業主社群

標題: 商場新鋪 [打印本頁]

作者: Eddy Lam    時間: 2006-7-19 21:43:19     標題: 商場新鋪

樓下商場開o左間新鋪 買喼 手袋同Polo裇 D款好鬼有祖國feel arm晒d自由人
:em18:
作者: milk    時間: 2006-7-19 22:24:05

搵日去開8街八o下先!

係咪租左 Hertz 以前個位呀 :?:
作者: dracula    時間: 2006-7-19 22:26:37

[quote:ede521e9f4="milk"]搵日去開8街八o下先!

係咪租左 Hertz 以前個位呀 :?:[/quote]

應該係啦~ 唉~ 攪到好似羅湖過關咁... :em18:
作者: milk    時間: 2006-7-19 22:49:43

[quote:edc1694841="dracula"]應該係啦~ 唉~ 攪到好似羅湖過關咁... :em18:[/quote]咁咪好囉~等你唔駛成日搵藉口特登上去廣州"辦事"呀~

落去感受o下過關 feel,等你好似返左祖國咁 :em04: ~仲可以練埋國語添啦! :mrgreen:
作者: Tomato    時間: 2006-7-20 10:34:45

乜成日開呢類型舖頭0架 樓下間“商業城”已經成日好鬼嘈 又整多間....
作者: bikbark    時間: 2006-7-20 12:11:42

講開 我早兩晚落去超市行 見到草蛇個"梨"同佢條o靚o係間"商業城"門口同d姐姐玩緊 玩到笑晒咁
作者: Eddy Lam    時間: 2006-7-20 12:17:25

[quote:1ddce4929a="bikbark"]講開 我早兩晚落去超市行 見到草蛇個"梨"同佢條o靚o係間"商業城"門口同d姐姐玩緊 玩到笑晒咁[/quote]

我都見過好多次喇 佢個梨行親去o個度 d姐姐實同佢玩ga
作者: grassman    時間: 2006-7-20 12:20:25

[quote:038beb7162="bikbark"]講開 我早兩晚落去超市行 見到草蛇個"梨"同佢條o靚o係間"商業城"門口同d姐姐玩緊 玩到笑晒咁[/quote]

講到同姐姐玩,我個"梨"叻我好多!  h:
作者: bikbark    時間: 2006-7-20 12:24:44

[quote:3acb6af207="grassman"][quote:3acb6af207="bikbark"]講開 我早兩晚落去超市行 見到草蛇個"梨"同佢條o靚o係間"商業城"門口同d姐姐玩緊 玩到笑晒咁[/quote]

講到同姐姐玩,我個"梨"叻我好多!  h:[/quote]
呢方面我相信: 有其父必有其"梨" 虎父無犬"梨"......
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-7-20 14:29:27

個舖租左比第二倨。咁!係咪意味住租車服務會停止呀?
作者: milk    時間: 2006-7-21 00:26:09

[quote:d1f32b7219="Jeffrey & Shirley"]個舖租左比第二倨。咁!係咪意味住租車服務會停止呀?[/quote]係,我係去旁聽"業委會會議"時得知o既,e 家討論緊用乜野方案去出售o的車喇!

有時間去旁聽業委會會議呀! :wink:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2