藍澄灣業主社群

標題: 酒店的新一期開始裝修對大家有沒有影響? [打印本頁]

作者: Snake    時間: 2006-7-15 20:12:56     標題: 酒店的新一期開始裝修對大家有沒有影響?

酒店的新一期開始裝修對大家有沒有影響?
作者: milk    時間: 2006-7-17 00:01:22

您受到騷擾?
作者: diedsee    時間: 2006-7-17 13:08:29

我覺得佢裝修d聲唔係太大 但我附近有家人成日開到大大聲睇碟騷擾啲
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-7-17 18:08:31

晚上都長開白燈,就有點問題。 :wink:
作者: 一家四口    時間: 2006-7-19 14:49:23

嘩! 有幾耐呀? 咁快要裝修?
作者: Billy    時間: 2006-7-19 14:53:20

[quote:ddf3d3590c="一家四口"]嘩! 有幾耐呀? 咁快要裝修?[/quote]

你未賣出果座唔係已入伙果兩座.
作者: Robert    時間: 2006-7-19 15:09:18

[quote:52991050e1="Jeffrey & Shirley"]晚上都長開白燈,就有點問題。 :wink:[/quote]
通常一個地盆長開 o個 o的臨時燈係為 o左保安同埋安全既,但係如果係為 o左開夜咁就唔得啦!因為法例係唔容許既。
作者: frankiesuen    時間: 2006-7-19 16:01:26

好似多左d小飛蟲唔知係咪地盤多木材及多垃圾而茲生出來的呢?
作者: 一家四口    時間: 2006-7-20 12:18:07

ops: 我發覺自己好OUT 乜又有一座酒店咩 喺邊個位置呀 唔多覺既?
作者: grassman    時間: 2006-7-20 12:29:35

[quote:f7549bece8="一家四口"]ops: 我發覺自己好OUT 乜又有一座酒店咩 喺邊個位置呀 唔多覺既?[/quote]

會所樓上咪一座酒店0羅!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2