藍澄灣業主社群

標題: 冇野講... [打印本頁]

作者: 一家四口    時間: 2006-7-6 17:40:48     標題: 冇野講...

除左世界杯,大家好似已經冇咩話題,呢排好安靜!!!
作者: Jess and Burns    時間: 2006-7-6 18:18:46

不如我講下我隻貓. 不過我驚無人鐘意聽喎.
作者: 肥度    時間: 2006-7-6 20:17:55

小心呀...講兩講...一陣又有人話連貓都吾俾養架啦...大廈公契吾准養寵物..真係apply 係乜野動物身上都得架..
作者: Jess and Burns    時間: 2006-7-7 09:26:12

[quote:1544d89ea2="肥度"]小心呀...講兩講...一陣又有人話連貓都吾俾養架啦...大廈公契吾准養寵物..真係apply 係乜野動物身上都得架..[/quote]

唔係喎. 我個層d 鄰居. 都好鐘意佢喎...
而且我一個星期報佢沖一次涼. 好乾淨. 應該無問題既.
作者: saga    時間: 2006-7-7 11:35:21

[quote:542ac12b45="肥度"]小心呀...講兩講...一陣又有人話連貓都吾俾養架啦...大廈公契吾准養寵物..真係apply 係乜野動物身上都得架..[/quote]

人類都係 Animal Kingdom 喎  :
作者: hales    時間: 2006-7-7 11:46:44

[quote:2fdf4247a1="Jess&Burns"]不如我講下我隻貓. 不過我驚無人鐘意聽喎.[/quote]

不過你隻貓怕唔怕人咖? :mrgreen:
作者: Jess and Burns    時間: 2006-7-7 11:55:59

[quote:f9b800c924="hales"][quote:f9b800c924="Jess&Burns"]不如我講下我隻貓. 不過我驚無人鐘意聽喎.[/quote]

不過你隻貓怕唔怕人咖? :mrgreen:[/quote]

day day 唔同. 有一次我個同事黎我屋企. 佢就好世界仔咁跟住佢 又喵佢. 扭人抱. 但上次阿milk 佢地黎果時. 就無咁主動.
你係咪想幫佢影相呀? 好呀. 我借比你丫. ops:
作者: hales    時間: 2006-7-7 13:17:57

[quote:cf407888d7="Jess&Burns"][quote:cf407888d7="hales"][quote:cf407888d7="Jess&Burns"]不如我講下我隻貓. 不過我驚無人鐘意聽喎.[/quote]

不過你隻貓怕唔怕人咖? :mrgreen:[/quote]

day day 唔同. 有一次我個同事黎我屋企. 佢就好世界仔咁跟住佢 又喵佢. 扭人抱. 但上次阿milk 佢地黎果時. 就無咁主動.
你係咪想幫佢影相呀? 好呀. 我借比你丫. ops:[/quote]

好~好~ :
作者: Jess and Burns    時間: 2006-7-7 16:15:24

幾時呀.
作者: hales    時間: 2006-7-7 16:35:07

[quote:5c33e5d010="Jess&Burns"]幾時呀.[/quote]

幾時都得喎(基本上) :

PS:我本來係想睇o下有無貓玩 :mrgreen: 不過影o下貓都好 反正未影過 :mrgreen:
作者: Jess and Burns    時間: 2006-7-7 16:38:03

[quote:57e894e585="hales"][quote:57e894e585="Jess&Burns"]幾時呀.[/quote]

PS:我本來係想睇o下有無貓玩 :mrgreen: 不過影o下貓都好 反正未影過 :mrgreen:[/quote]

要影相就要日頭啦.
不如去你度丫? 我間屋影得太多啦. 無新鮮感.
作者: hales    時間: 2006-7-7 17:41:43

[quote:eee0f7c7f5="Jess&Burns"][quote:eee0f7c7f5="hales"][quote:eee0f7c7f5="Jess&Burns"]幾時呀.[/quote]

PS:我本來係想睇o下有無貓玩 :mrgreen: 不過影o下貓都好 反正未影過 :mrgreen:[/quote]

要影相就要日頭啦.
不如去你度丫? 我間屋影得太多啦. 無新鮮感.[/quote]
當然係日頭好 :mrgreen:
我果度唔得了~bikbark有嚴重鼻敏感 :roll:
考慮一下rangerx屋企 :mrgreen:  :mrgreen:
作者: hales    時間: 2006-7-7 17:44:32

咪住先.......阿貓可能會因為去到一個陌生既地方而怕醜又唔想玩咖喎.... :roll:
所以你將佢relocation去另一個地方影可能會..........影唔到...
作者: Jess and Burns    時間: 2006-7-7 17:49:29

佢成日去我阿媽屋企. 我會bring 佢周圍去.
慣左架啦.
作者: Jess and Burns    時間: 2006-7-7 17:50:32

不過 如果真係想黎我屋企先. 都無所謂.
黎啦黎啦.
作者: Tomato    時間: 2006-7-7 20:04:01

有無人養左Toy Poodle 我想玩呀!!
作者: bikbark    時間: 2006-7-10 16:02:40

搭兩咀先......亞茄 你唔係怕狗o架咩?
啊 見隻狗得意就想玩
:em12:
作者: Jess and Burns    時間: 2006-7-10 16:06:46

[quote:89ec85205a="bikbark"]搭兩咀先......亞茄 你唔係怕狗o架咩?
啊 見隻狗得意就想玩
:em12:[/quote]

係喎... 你唔講我都唔記得.
阿茄怕狗架喎.
作者: milk    時間: 2006-7-10 21:39:59

[quote:15d90fae77="Jess&Burns"][quote:15d90fae77="bikbark"]搭兩咀先......亞茄 你唔係怕狗o架咩?
啊 見隻狗得意就想玩
:em12:[/quote]係喎... 你唔講我都唔記得.
阿茄怕狗架喎.[/quote]唔...我反而想睇o下大蕃茄同隻狗狗玩咩姐~ :em09:
作者: diedsee    時間: 2006-7-11 09:36:20

[quote:69b3d20c20="milk"][quote:69b3d20c20="Jess&Burns"][quote:69b3d20c20="bikbark"]搭兩咀先......亞茄 你唔係怕狗o架咩?
啊 見隻狗得意就想玩
阿茄怕狗架喎.[/quote]唔...我反而想睇o下大蕃茄同隻狗狗玩咩姐~ :em09:[/quote]
唔...你們好黑心啊 !!
要唔要借隻狗比你試吓呢  :
作者: Tomato    時間: 2006-7-11 13:20:23

[quote:7129c7eb79="diedsee"][quote:7129c7eb79="milk"][quote:7129c7eb79="Jess&Burns"][quote:7129c7eb79="bikbark"]搭兩咀先......亞茄 你唔係怕狗o架咩?
啊 見隻狗得意就想玩
阿茄怕狗架喎.[/quote]唔...我反而想睇o下大蕃茄同隻狗狗玩咩姐........玩對望~ :em09:[/quote]
唔...你們好黑心啊 !!
要唔要借隻狗比你試吓呢  :[/quote]

你地........ :em06:
我唔驚toy poodle (其他狗就...... :nowords: ).....我有兩次近距離見到隻toy poodle都無彈開 仲想摸0下佢 不過驚比個主人鬧之嘛 :mrgreen: 我有dd進步0架喇 總之唔好失驚無神撲隻狗埋離就得啦......

diedsee....你隻狗好似係金毛...... :em18: 我要d時間...:poor:
作者: diedsee    時間: 2006-7-11 14:06:26

[quote:8d7399afb5="Tomato"]

你地........ :em06:
我唔驚toy poodle (其他狗就...... :nowords: ).....我有兩次近距離見到隻toy poodle都無彈開 仲想摸0下佢 不過驚比個主人鬧之嘛 :mrgreen: 我有dd進步0架喇 總之唔好失驚撲隻狗埋離就得啦......

diedsee....你隻狗好似係金毛...... :em18: 我要d時間...:poor:[/quote]
金毛都好可愛 ga
:em04:

作者: Billy    時間: 2006-7-11 14:59:35

[quote:5b3d53f6c2="diedsee"]金毛都好可愛 ga
:em04:
[/quote]

又真係幾得意喎....
作者: Tomato    時間: 2006-7-11 16:55:47

diedsee 你隻係金毛bb?嘩!!好意呀!! 如果有家長 (即係你.. 陪同之下 我都好想試0下接觸佢.....我隻佬好鍾意金毛0架!!!
作者: hales    時間: 2006-7-11 17:08:37

金毛B真係好得意 幾時搵日開放黎同佢玩玩 :em04:
作者: diedsee    時間: 2006-7-11 20:55:38

BB ge 日子已經過左好耐...家下已經係玉樹臨風 ge 大帝
呢張相我撻人地 ge : 唔係點引屎大家呢
哈哈
作者: diedsee    時間: 2006-7-11 20:56:37

[quote:290633f92b="Tomato"]diedsee 你隻係金毛bb?嘩!!好意呀!! 如果有家長 (即係你.. 陪同之下 我都好想試0下接觸佢.....我隻佬好鍾意金毛0架!!![/quote]
well...佢好鬼熱情 ga 你唔怕 ge 我一定比你同佢玩啦
作者: diedsee    時間: 2006-7-11 20:57:24

[quote:389b65a9b9="hales"]金毛B真係好得意 幾時搵日開放黎同佢玩玩 :em04:[/quote]
hales 開聲 日日都 open day 啦

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2