藍澄灣業主社群

標題: 草人生日快樂 [打印本頁]

作者: saga    時間: 2006-6-26 01:01:10     標題: 草人生日快樂

happy birthday  
作者: kyu    時間: 2006-6-26 01:09:21

Happy Birthday!  
作者: dracula    時間: 2006-6-26 02:12:17

感謝神......happy birthday :mrgreen:
作者: Eddy Lam    時間: 2006-6-26 09:06:57

Happy Birthday!!!  :em19:
作者: Sure Win    時間: 2006-6-26 09:13:28

生日快樂! :em19:
作者: wychan    時間: 2006-6-26 09:21:09

生日快樂!
作者: leemoksau    時間: 2006-6-26 09:26:38

福如東海水長流
壽比南山青常在
作者: Jess and Burns    時間: 2006-6-26 09:37:23

祝你生日快樂.
作者: Billy    時間: 2006-6-26 10:09:00

原來尋晚睇波時已經到左你生日都唔知添... h:
生日快樂呀.... :em19:

好似到你四字頭喇喎..... :em12:
作者: grassman    時間: 2006-6-26 10:16:31

首先多謝呀爸呀媽,多謝我屋企人,跟住多謝咁多位觀眾,多謝provide哩個平台0既人,多謝咁多支持我的人,多謝Pacco,多謝TVB!

係哩度同大家相處一年有多,開心既事好多,唔開心的事都冇乜。上0黎吹水的我有如3歲細佬哥,原本有好多野以前都唔識去感受,今天就學會ABC。睇到哩度你可能會 :em15: ,但我的感謝是從外以內再到反外的。  

多謝!
作者: Robert    時間: 2006-6-26 12:45:12

祝賀呀草剛剛榮獲四葉草的入門資格 :em17: ,前晚仲可以走足全場,果然老而彌堅 :em12: ,最需俾世界杯引開左注意力,唔係!實好似上次咁幫你整個 cream mask :zdevil:
作者: grassman    時間: 2006-6-26 12:51:29

你地攪錯,我未到4字! h:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-6-26 13:30:59

[glow=red]生[/glow][glow=blue]日[/glow][glow=green]快[/glow][glow=orange]樂[/glow]
作者: FD    時間: 2006-6-26 13:44:00

領隊大人,生日快樂呵   
作者: milk    時間: 2006-6-26 21:40:22

生日快樂! :em19:

祝草人-球場得意、球技躍進、球壇亨通、球球是道、球西得西、球其所好、球神拜弗、球球其其、球..球..球..球..... 8)
作者: Stephen@RC    時間: 2006-6-26 22:15:09

happy birthday . 又老左lu  :yeah:
作者: Sure Win    時間: 2006-6-27 09:25:59

[quote:f7b9a4d541="R & M"]祝賀呀草剛剛榮獲四葉草的入門資格 :em17: ,前晚仲可以走足全場,果然老而彌堅 :em12: ,最需俾世界杯引開左注意力,唔係!實好似上次咁幫你整個 cream mask :zdevil:[/quote]

今年放過佢啦 下年到左四字頭就要賀一賀佢啦! :zdevil:
作者: milk    時間: 2006-6-28 08:22:53

你左邊o個幅咁抽象o既畫係澄澄畫o架? :face13:
作者: H and H    時間: 2006-6-28 18:57:39

補番一句 ~ 生日快樂 ~
作者: grassman    時間: 2006-6-28 20:59:27

[quote:e56d3fbd2f="H&H"]補番一句 ~ 生日快樂 ~[/quote]
Thanks!

[quote:e56d3fbd2f="milk"]草

你左邊o個幅咁抽象o既畫係澄澄畫o架? :face13:[/quote]

You may check "GK news station"!
作者: milk    時間: 2006-6-29 00:26:57

[quote:0760a2905e="grassman"]You may check "GK news station"![/quote]un~
作者: Hotcake    時間: 2006-6-29 02:21:47

唔好意思 遲左tim..... h:

祝 年年有今日 歲歲有今朝 :yeah:
作者: Robert    時間: 2006-6-29 09:11:15

[quote:9145f8e850="grassman"]你地攪錯,我未到4字! h:[/quote]

我係話你 "祝賀呀草剛剛榮獲四葉草的入門資格  ",我幾時話你係四字呀!
作者: Tomato    時間: 2006-6-30 13:57:48

補祝一句 祝你欣欣向榮
作者: grassman    時間: 2006-6-30 14:24:45

[quote:cfcc97df0e="Tomato"]補祝一句 祝你欣欣向榮 [/quote]

就憑你呢句,今日股市大升,我個倉創歷史新高! :em19:
作者: Patrick Cherry    時間: 2006-7-1 14:01:25

補番句生日快樂 希望你可以青春常在喇 :

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2