藍澄灣業主社群

標題: 澳大利亞 對 日本 [打印本頁]

作者: Billy    時間: 2006-6-12 21:50:10     標題: 澳大利亞 對 日本

依家 日本 勝 1:0.
入果球我覺得應該吹喇...
作者: Eddy Lam    時間: 2006-6-12 21:59:14     標題: Re: 澳大利亞 對 日本

[quote:3624e2184d="Billy"]依家 日本 勝 1:0.
入果球我覺得應該吹喇...[/quote]

我都覺得應該吹 不過無計 每場波都有d地方應吹唔吹 唔應吹又吹... :em18:
作者: dracula    時間: 2006-6-12 22:48:59

OH~ 1:1
作者: dracula    時間: 2006-6-12 22:53:13

話都冇咁快就 2:1
日本仔都係....
作者: hales    時間: 2006-6-12 22:53:52

3:1添................
作者: dracula    時間: 2006-6-12 22:53:55

唔係o掛.... 3:1...我已經打得好快 lor wor
作者: milk    時間: 2006-6-12 22:54:13

日本仔佢地... :dead:  :em06:

3:1
作者: Billy    時間: 2006-6-12 22:54:33

真戲劇牲.
臨尾比人連入三粒.... :em18:
作者: milk    時間: 2006-6-12 22:56:37

真係峰迴路轉 :em18: 波真係圓o架~

幾場o黎計,呢場最好睇! :em11:
作者: dracula    時間: 2006-6-12 22:56:44

澳洲話唔定入決賽對阿根廷.. :em18:
作者: dick queenie    時間: 2006-6-12 22:57:24

d 日本仔好屎,初頭以為好勁。
點知越睇,覺得佢地越差。
都係澳洲好....臨尾真係打得好精彩。
作者: dick queenie    時間: 2006-6-12 22:58:38

日本仔始終冇上屆咁好,
另想問佢地個教練,係咪上次幫中國果個呀????
作者: dick queenie    時間: 2006-6-12 22:59:26

[quote:99a0f00c57="milk"]日本仔佢地... :dead:  :em06:

3:1[/quote]

裝左拿?? :
作者: milk    時間: 2006-6-12 23:00:36

佢地體力下降快,平手時個乜水教練又唔換人,去到90幾分先走去換,真係...頂~
作者: milk    時間: 2006-6-12 23:04:06

[quote:0f842fdd0f="dick&queenie"]裝左拿?? :[/quote]係呀! ops:

經過我多次向皇上 Apply,今日...佢終於俾我o既真誠打動左佢喇! :face13:

今晚有得睇意大利...哈哈 :mrgreen:
作者: dick queenie    時間: 2006-6-12 23:51:20

$ ??
作者: milk    時間: 2006-6-13 00:03:38

[quote:6582e3f356="dick&queenie"]$ ??[/quote]$269- 月費 :!:
18個月被綁 :dead:
我要俾安裝費呀 :em01: $150-

等價交換 8)
作者: Eddy Lam    時間: 2006-6-13 12:46:01

[quote:7f9d74d3d9="milk"][quote:7f9d74d3d9="dick&queenie"]$ ??[/quote]$269- 月費 :!:
18個月被綁 :dead:
我要俾安裝費呀 :em01: $150-

等價交換 8)[/quote]

我o個個月費係$309簽12個月免安裝&租機... :em06:
作者: Eddy Lam    時間: 2006-6-13 12:51:39

[quote:9b9f30d9bb="dick&queenie"]d 日本仔好屎,初頭以為好勁。
點知越睇,覺得佢地越差。
都係澳洲好....臨尾真係打得好精彩。[/quote]

日本d組織幾好 但去到對方禁區d波交得好差 好似佢地未被追平前
有個機會2打1 但都把握唔到 轉個頭倒輸1:3 真係自己o黎衰.

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2