藍澄灣業主社群

標題: 風大雨大 [打印本頁]

作者: dracula    時間: 2006-6-2 11:04:55     標題: 風大雨大

上年六月落雨落足一個 今年唔好又係咁好喎!! :sweat:
作者: Jess and Burns    時間: 2006-6-2 11:50:04

而家紅雨呀...
作者: Eddy Lam    時間: 2006-6-2 13:03:42

而家晏晝1點 但個天黑到好似夜晚咁...
作者: Sure Win    時間: 2006-6-2 13:23:00

今早都唔係咁黑0架!
我仲出門口時雨越落越大 到0左公司附近仲無晒雨添...
作者: 一家四口    時間: 2006-6-3 12:53:15

今朝七點 向窗外望 見到D風吹D霧 好似喺仙境一樣 好得意 但長期係咁"吸霧" 唔知會唔會容易風濕既呢?
作者: POON    時間: 2006-7-26 16:25:42

為每次落雨  睡房個啲雨聲好嘈 ...你們有沒有這個問題 ?
作者: dracula    時間: 2006-7-26 23:03:47

[quote:72c4cda239="OON"]為每次落雨  睡房個啲雨聲好嘈 ...你們有沒有這個問題 ?[/quote]

唔覺喎~ 不過我係一座~ 下次落雨去妳度聽下~ :mrgreen:
作者: diedsee    時間: 2006-7-27 00:43:19

[quote:d49a11b5a3="dracula"][quote:d49a11b5a3="OON"]為每次落雨  睡房個啲雨聲好嘈 ...你們有沒有這個問題 ?[/quote]

唔覺喎~ 不過我係一座~ 下次落雨去妳度聽下~ :mrgreen:[/quote]
你做咩要上人家屋企 :
作者: Eddy Lam    時間: 2006-7-27 09:18:43

[quote:b8c142d922="diedsee"][quote:b8c142d922="dracula"][quote:b8c142d922="OON"]為每次落雨  睡房個雨聲好嘈 ...你們有沒有這個問題 ?[/quote]

唔覺喎~ 不過我係一座~ 下次落雨去妳度聽下~ :mrgreen:[/quote]
你做咩要上人家屋企 :[/quote]

咪係 借d意去人屋企... :em05:
作者: POON    時間: 2006-7-27 13:46:08

[quote:f04ce09b5e="dracula"][quote:f04ce09b5e="OON"]為每次落雨  睡房個啲雨聲好嘈 ...你們有沒有這個問題 ?[/quote]

無問題 ; 你可以過黎  今日夌晨又係咁 ....啲落雨趺落聲好大聲 !  是不是A座先會有 ?
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-7-27 15:30:21

[quote:120674a8fa="OON"][quote:120674a8fa="dracula"][quote:120674a8fa="OON"]為每次落雨  睡房個啲雨聲好嘈 ...你們有沒有這個問題 ?[/quote]

無問題 ; 你可以過黎  今日夌晨又係咁 ....啲落雨趺落聲好大聲 !  是不是A座先會有 ?[/quote]
我地二座 A 室,o係好大雨o既時候o係大房都出現相同現象喎!嘈到訓吾著添! :evil:  :x
作者: dracula    時間: 2006-7-27 21:20:26

[quote:91e0f76eca="Eddy Lam"][quote:91e0f76eca="diedsee"][quote:91e0f76eca="dracula"][quote:91e0f76eca="OON"]為每次落雨  睡房個雨聲好嘈 ...你們有沒有這個問題 ?[/quote]

你做咩要上人家屋企 :[/quote]

咪係 借d意去人屋企... :em05:[/quote]

我都係想求證o下o者~ 守望相助嘛! :sweat:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2