藍澄灣業主社群

標題: 風花說月 [打印本頁]

作者: Royhk    時間: 2006-5-29 12:42:03

[quote:eafed7e26b="unicorn"]不過算啦
mgmt office bin肯做野 益 我地呀
仲有好多人 上黎講自由人 同我地 爭 小巴 壓低樓價

但我從來冇見人上黎 discuss  club house 巴  <- 唔知點解 bor
呢條thread 好快就浸 to the bottom[/quote]
這裡就是這樣 只談風花説月 這是歷史問題有興趣討論的人已走晒or不再留言了!!
作者: grassman    時間: 2006-5-29 13:46:57

[quote:8870852159="Royhk"][quote:8870852159="unicorn"]不過算啦
mgmt office bin肯做野 益 我地呀
仲有好多人 上黎講自由人 同我地 爭 小巴 壓低樓價

但我從來冇見人上黎 discuss  club house 巴  <- 唔知點解 bor
呢條thread 好快就浸 to the bottom[/quote]
這裡就是這樣 只談風花説月 這是歷史問題有興趣討論的人已走晒or不再留言了!![/quote]

以前有人在這裡討論過幾次,但最後都是漫罵終結。而且有些人,只是堅持己見,不合心意就罵,枉說是討論!
再者,村巴問題不是這論壇的管理員或會員能下決定,這裡可讓居民知道有冇其他人跟自己一樣想法或對反意見,要明白決定權/執行是在業委會和管業處,但在業委會與管業處的每月會議裡,參加的居民少之又少,1500戶裡只得10戶8戶參加會議,居民真的關心嗎?大部份人只愛吃free lunch而已!

我冇責怪不參加會議居民的意思,只是蛇無頭而不行,總要有人fing旗仔,咁喇!搵代表跟進業委會和管業處的進度,和每次會議後立刻匯報情況,好讓這裡的人繼續討論,好嗎?
作者: grassman    時間: 2006-5-29 16:58:38

[quote:50d6b8304e="Royhk"]就係咁0羅 ! understand why no people discuss here?

要討論,要比意見就只好在業委會與管業處的每月會議裡!!

OR YOU MAY CLICK HERE FOR MORE INFORMATIONS ABOUT RC

http://www.phpbbserver.com/rchk/viewforum.php?f=7&sid=db4f9c63e840b99a5fd8e02308aeb1b9&mforum=rchk[/quote]

你都幾關心呢個問題,你可否做fing旗仔o個個人呢?

至於你quote的0個條link,你想表示甚麼?
作者: Jess and Burns    時間: 2006-5-29 17:24:10

我都唔明. 每次討論權益問題. 總係會同另一個 xx 網站連在一起.
我又唔明. 每次討論權益問題. 又總係有一些人咸魚返生....

如果呢班咸魚返生既人可以好似草人話齋 可以fing旗仔做蛇頭. 我會好支持.
但一尾响度扇風點火不切實際無意義齋talk  我就唔係咁欣賞.

如果有人都打算繼續一尾响度扇風點火不切實際無意義齋talk 好歡迎去另一個網討論.

都唔係呢度既style. 道不同不想為謀.
作者: Tomato    時間: 2006-5-30 03:04:54

[quote:2cbb6bd15a="Jess&Burns"]我都唔明. 每次討論權益問題. 總係會同另一個 xx 網站連在一起.
我又唔明. 每次討論權益問題. 又總係有一些人咸魚返生....

如果呢班咸魚返生既人可以好似草人話齋 可以fing旗仔做蛇頭. 我會好支持.
但一尾响度扇風點火不切實際無意義齋talk  我就唔係咁欣賞.

如果有人都打算繼續一尾响度扇風點火不切實際無意義齋talk 好歡迎去另一個網討論.

都唔係呢度既style. 道不同不想為謀.[/quote]

:em11:  :em11:  :em11:

既然覺得某人個網可以幫到手 點解仲要上來呢個佢睇唔起ge風花雪月網?
唔明....唔明.....

講返正題 我覺得6、7點放工時間 小巴班次疏得好可憐...
作者: G-NET    時間: 2006-5-30 10:41:26

因為你離提. 所以要delete 你份野. 另外停權
作者: Jess and Burns    時間: 2006-5-30 14:11:17

[quote:8e5355715d="G-NET"]你刪除我的文章,最好不過啦。

[/quote]

無聊
作者: Royhk    時間: 2006-5-30 16:34:44

[quote:90c5cfecfa="Jess&Burns"]我都唔明. 每次討論權益問題. 總係會同另一個 xx 網站連在一起.

但一尾度扇風點火不切實際無意義齋talk  我就唔係咁欣賞.

如果有人都打算繼續一尾度扇風點火不切實際無意義齋talk 好歡迎去另一個網討論.

都唔係呢度既style. 道不同不想為謀.[/quote]

我quote 另一個網站等大家知道多0的rc資料有什麼問題? 又唔係商業網站又無買廣告 你到另一個網站我又無得益 我都唔明有0的什麼問題?
fing旗仔做蛇頭係要rc居民投票的業委會會員做的如果唔係就唔使選代表啦! 有個別complain會自己別有渠道我已complain 了不知多少!!!
你有你style我有我意見唔洗同聲氣先可以發言
小巴問題都唔知幾時解決
作者: grassman    時間: 2006-5-30 17:13:16

[quote:df59e4c84a="Royhk"]我quote 另一個網站等大家知道多0的rc資料有什麼問題? 又唔係商業網站又無買廣告 你到另一個網站我又無得益 我都唔明有0的什麼問題?[/quote]
你唔知有乜問題?我話你知.....冇問題!

[quote:df59e4c84a="Royhk"]fing旗仔做蛇頭係要rc居民投票的業委會會員做的[/quote]
你好有道理,我buy,我會同你一樣,蹺埋雙手!

[quote:df59e4c84a="Royhk"]如果唔係就唔使選代表啦![/quote]
如果你承認業委會會員能代表你的,請支持業委會的工作(精神及行動上)。

[quote:df59e4c84a="Royhk"]有個別complain會自己別有渠道我已complain 了不知多少!!![/quote]
Complain可以to管業處,Proposal/idea可以to業委會。你可以share 0下以前complain過d乜嗎?

[quote:df59e4c84a="Royhk"]你有你style我有我意見唔洗同聲氣先可以發言[/quote]
呢度一直都係咁,咁你是否很喜歡這裡?

[quote:df59e4c84a="Royhk"]小巴問題都唔知幾時解決[/quote]
唔知道!但齋talk唔做,永不達到!
作者: Royhk    時間: 2006-5-30 17:35:10

入伙時維修問題小巴問題野狗問題保安問題........都complain過
齋talk唔做你點知道??

這裡只是一個讓人發言and討論rc 的平台無話是否很喜歡這裡 or 討厭其他link
作者: grassman    時間: 2006-5-30 20:38:13

[quote:9242a7f950="Royhk"]入伙時維修問題小巴問題野狗問題保安問題........都complain過

這裡只是一個讓人發言and討論rc 的平台無話是否很喜歡這裡 or 討厭其他link[/quote]

Mmm...兜左咁大個彎,終於入道了。

- "這裡只是一個讓人發言and討論rc 的平台",發言和討論都係齋talk。我同你都做緊!

- 點先唔齋talk?搵D有建設性0既野做,推動0下,比D成果黎睇下!
(p.s. 記住complain唔算做野!Complain的第次仲低過討論!)

- 你好關心RC的社區,你咪發言lor,唔洗串其他人只愛風花說月,
  講真..關你叉事咩,做乜睇唔順超呀! 而且你又當GT、fkf、unicorn死架咩,
  佢地咪講緊社區的事lor。

- 唉!唔講0個句都講埋咧!你quote0個條link,有你期望的內容和話題,
  但咪又係冇人講野,連風月聲都無!莫非有幕後黑手block左個網?

- 曾經聽過有人話呢度小圈子,幾乎話呢個討論區=業委會x大天王,
  我作為站內口水多第二名的身份話你知,我至憎業委會成員的0個幾個人,
  佢地無鬼用架,又唔識飛,又唔識叫;問佢地借錢,佢地話無錢;
  問佢地交人(for踢波),3000幾人住0係度,佢地話無人;
  想當佢地係神,佢地話佢地係人。
  頂佢個肺!
作者: Billy    時間: 2006-5-30 20:54:02

[quote:74bbc144e8="grassman"]
我作為站內口水多第二名的身份話你知
[/quote]

期實你係第一名先啱. :
第一名個post總數係自己改上去架...
你呢個口水王實至名歸啦... :

風花說月咪風花說月囉....
有咩所謂呢. 各人有自己自由姐.
作者: dracula    時間: 2006-5-30 21:56:00

[quote:df4e997298="Billy"]我想知九巴用左咁多巴士站係咪全部都係佢所擁有呢.
又係唔係佢要加價都要得到全香港人同意呢.....

達文西的密碼d內容都好似講得通.
又係咪等如佢d野係啱呢.[/quote]

但係達文西個太陽能電筒好出名喎~ billy~ :em18:
作者: dracula    時間: 2006-5-30 22:01:06

住落發現呢度o既問題 真係唔知點解決 自己又懶又冇時間 有時o係度講下都只係想發下up風 呢個網...對我o既作用就係咁
作者: hales    時間: 2006-5-30 22:14:41

咪就係囉...
好好地本來都係講緊小巴問題
唔知邊個歷史學家走出黎話人風花說月係歷史問題
然後是但求其丟條link出黎話討論 其實條link係公佈網定係討論網?
講到尾 原來歷史學家 = 投訴王....
某人講話: 我都唔明. 每次天光既時候. 太陽總係會由東面升起
其實只係說明一件事 又不帶正負面 你有壓力 我都有壓力 你仲係度挑釁?
一條鎖匙唔會噹噹響 討論變漫罵 係由邊個帶頭fing旗仔先?
作者: unicorn    時間: 2006-5-30 22:43:42

[quote:41bf062437="hales"]咪就係囉...
然後是但求其丟條link出黎話討論 其實條link係公佈網定係討論網?
某人講話: 我都唔明. 每次天光既時候. 太陽總係會由東面升起
其實只係說明一件事 又不帶正負面 你有壓力 我都有壓力 你仲係度挑釁?
一條鎖匙唔會噹噹響 討論變漫罵 係由邊個帶頭fing旗仔先?[/quote]

我情清立場
我支持
1. 樓價上
2. 有shuttle
3. noise barrier
其他慢慢傾

支持既請pm我 大家諗諗計 一起傾

至於成日link to other website
只要達成以上目標
去bin個website link去 bin都ok
作者: dracula    時間: 2006-5-30 22:56:14

呢度係吹水泳池(男o既著衫女o既著三點式唔該) 唔係吹水o既唔該出去傾!
作者: Tomato    時間: 2006-5-31 01:21:05

我愛風花說月....
作者: grassman    時間: 2006-5-31 02:20:22

[quote:dea2d116b1="dracula"]呢度係吹水泳池(男o既著衫女o既著三點式唔該) 唔係吹水o既唔該出去傾![/quote]

咁你就要做D野,邊條友無罅罅俾堆垃圾你管,俾牌佢啦! :x
作者: dracula    時間: 2006-5-31 23:36:29

[quote:2d76e6e7c2="grassman"][quote:2d76e6e7c2="dracula"]呢度係吹水泳池(男o既著衫女o既著三點式唔該) 唔係吹水o既唔該出去傾![/quote]

咁你就要做D野,邊條友無罅罅俾堆垃圾你管,俾牌佢啦! :x[/quote]

你講咩?? 我唔明喎!
作者: Royhk    時間: 2006-6-1 10:36:12

[quote:b26984b1fc="grassman"][quote:b26984b1fc="Royhk"]入伙時維修問題小巴問題野狗問題保安問題........都complain過

這裡只是一個讓人發言and討論rc 的平台無話是否很喜歡這裡 or 討厭其他link[/quote]

Mmm...兜左咁大個彎,終於入道了。

- "這裡只是一個讓人發言and討論rc 的平台",發言和討論都係齋talk。我同你都做緊!

- 點先唔齋talk?搵D有建設性0既野做,推動0下,比D成果黎睇下!
(p.s. 記住complain唔算做野!Complain的第次仲低過討論!)

- 你好關心RC的社區,你咪發言lor,唔洗串其他人只愛風花說月,
  講真..關你叉事咩,做乜睇唔順超呀! 而且你又當GT、fkf、unicorn死架咩,
  佢地咪講緊社區的事lor。

- 唉!唔講0個句都講埋咧!你quote0個條link,有你期望的內容和話題,
  但咪又係冇人講野,連風月聲都無!莫非有幕後黑手block左個網?

- 曾經聽過有人話呢度小圈子,幾乎話呢個討論區=業委會x大天王,
  我作為站內口水多第二名的身份話你知,我至憎業委會成員的0個幾個人,
  佢地無鬼用架,又唔識飛,又唔識叫;問佢地借錢,佢地話無錢;
  問佢地交人(for踢波),3000幾人住0係度,佢地話無人;
  想當佢地係神,佢地話佢地係人。
  頂佢個肺![/quote]

風花說月又如何 串其他人? 你太敏感啦!
呢度係咪小圈子又如何
我quote0個條link只係for information有幕後黑手block左個網我唔care
你同業委會x大天王friend 唔friend唔關我事 我從來無話佢地唔好你唔好頂人個肺啦
作者: hales    時間: 2006-6-1 12:31:55

[quote:fe99bcff7c="Royhk"]無聲無色咁 delete 我的留言  誰delete又無通知!!

喜歡cut就cut大陸網站呀!

版面管理員: Jess&Burns?[/quote]

呢位師兄 最近煲左o的涼茶 你有無興趣? :mrgreen:
唔駛咁好火氣既 火大唔代表有作為既...收o下o的火先啦....
每次見你"回歸"既時候 都帶住幾把火過來 何苦呢?
:mrgreen:
作者: Royhk    時間: 2006-6-1 12:49:20

[quote:0a6abf349f="hales"][quote:0a6abf349f="Royhk"]無聲無色咁 delete 我的留言  誰delete又無通知!!

呢位師兄 最近煲左o的涼茶 你有無興趣? :mrgreen:
唔駛咁好火氣既 火大唔代表有作為既...收o下o的火先啦....
:mrgreen:[/quote]

我已經係"業主疑問與權益" SAY sorry唔好意思話原來搬左過"來風花說月"唔係cut 左但唔知點解又被cut左個message? 又去左邊?

我就無火啦 可能太敏感or 對號入座唔係一定要說別人喜歡的話先可以留言呀?
thank you 你0的涼茶!
作者: Royhk    時間: 2006-6-1 13:07:37

[quote:2283138070="hales"]咪就係囉...
一條鎖匙唔會噹噹響 討論變漫罵 係由邊個帶頭fing旗仔先?[/quote]

真係唔知邊個玩野---討論變漫罵!!
我reply unicon 話個website 無人discuss 變左歷史學家?!fing旗仔漫罵?!?!挑釁?!?!

講完stop here!!
作者: grassman    時間: 2006-6-1 13:15:56     標題: 床這邊是什麼?

床這邊是什麼?

有一天,禪師吩咐慧寂:「把床搬過來。」

慧寂搬了床,滿頭大汗。

禪師說:「搬回原處去。」

慧寂又照辦了。

禪師叫道:「慧寂!」

「在!」

「床那邊是什麼東西?」

「枕頭。」

「床這邊是什麼?」

慧寂仔細張望,回答道:「什麼也沒有。」

禪師又叫道:「慧寂!」

「在!」

「是什麼?」 慧寂無言以對。

禪師揮揮手,說:「去吧!」

慧寂床也看到,枕頭也看到,獨獨看不到自己。

阿彌陀佛,善哉!善哉!
作者: grassman    時間: 2006-6-1 19:35:07

[quote:50323728c3="Billy"][quote:50323728c3="grassman"]
我作為站內口水多第二名的身份話你知
[/quote]

期實你係第一名先啱. :
第一名個post總數係自己改上去架...
你呢個口水王實至名歸啦... :
[/quote]

我又冇諗過有人會改個post count,改黎做乜?
幫幫手數下佢有幾多個post! :em05:
作者: unicorn    時間: 2006-6-1 22:03:51

我reply unicon 話個website 無人discuss
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
係wor
我同Royhk吹水都係吹水既一種

[quote:ad5e0fd661="Royhk"][quote:ad5e0fd661="hales"]咪就係囉...

我reply unicon 話個website 無人discuss 變左歷史學家?!fing旗仔漫罵?!?!挑釁?!?!

講完stop here!![/quote]
作者: Royhk    時間: 2006-6-2 00:48:04

[quote:08662fbe9f="unicorn"]我reply unicon 話個website 無人discuss
係wor

[quote:08662fbe9f="Royhk"][quote:08662fbe9f="hales"]咪就係囉...

講完stop here!![/quote][/quote]

咪係0羅我同你吹水又無挑釁你但特然一班人走出來漫罵又cut你0的文真係係其他討論網無見過以前就係好多rc網友都係咁所以漸漸無人係到discuss因為如果你說一些和他們意見不同的就會出現以上result一班人走出來罵你until你唔再post 任何野
當然你有你罵和有權吹水發言我有我continous我的理論unicorn我同你講這裡不下多位rc網友因此不再留言 順我者freind逆我者罵
作者: dracula    時間: 2006-6-2 01:17:06

討論唔係鬧交 仲有o係呢度講乜話題都好 就算係講番 rc o既問題 大家都唔好諗住會有咩結果或最終行動 因為呢度同街邊公園一樣 透完涼 吹完水 大家就可以訓覺~
作者: grassman    時間: 2006-6-2 01:53:09

[quote:ccdc14e5de="Royhk"]咪係0羅我同你吹水又無挑釁你但特然一班人走出來漫罵又cut你0的文真係係其他討論網無見過以前就係好多rc網友都係咁所以漸漸無人係到discuss因為如果你說一些和他們意見不同的就會出現以上result一班人走出來罵你until你唔再post 任何野
當然你有你罵和有權吹水發言我有我continous我的理論unicorn我同你講這裡不下多位rc網友因此不再留言 順我者freind逆我者罵[/quote]

你都講得好0岩和好有道理! :em11:

他們都是無修養的人!
作者: dracula    時間: 2006-6-2 08:26:05

[quote:6fbb4684da="Royhk"]咪係0羅我同你吹水又無挑釁你但特然一班人走出來漫罵又cut你0的文真係係其他討論網無見過以前就係好多rc網友都係咁所以漸漸無人係到discuss因為如果你說一些和他們意見不同的就會出現以上result一班人走出來罵你until你唔再post 任何野
當然你有你罵和有權吹水發言我有我continous我的理論unicorn我同你講這裡不下多位rc網友因此不再留言 順我者freind逆我者罵[/quote]

但你點知道有好多網友係因為你所講o既原因而唔上o黎呢?
作者: hales    時間: 2006-6-2 08:41:59

[quote:903070b9f6="Royhk"][quote:903070b9f6="unicorn"]我reply unicon 話個website 無人discuss
係wor

[quote:903070b9f6="Royhk"][quote:903070b9f6="hales"]咪就係囉...

咪係0羅我同你吹水又無挑釁你但特然一班人走出來漫罵又cut你0的文真係係其他討論網無見過以前就係好多rc網友都係咁所以漸漸無人係到discuss因為如果你說一些和他們意見不同的就會出現以上result一班人走出來罵你until你唔再post 任何野

呢位師兄 好心你反省一下啦 既然你好似完全唔明我講既野 我就講明o的

你係有心講小巴問題你就無謂係度搬弄是非 你自問一下你成條thread
除左丟條link出來你俾過乜野意見??
唔係彈呢個就彈果個 三個唔埋兩個post又係到發爛咋 你呢o的係咪叫討論?
咁大個人 自己識分乜野先叫做討論喇掛? 成條thread你講過乜野有建設性既野?
講得難聽o的 你跟本成條thread既followup都係垃圾!

咁大個人都唔知你呢o的係乜野心態??
人地講小巴問題 即使講既人係少 但亦都無難題 有人鐘意講小巴咪講囉
其它人唔鐘意講小巴問題 或者有o的人跟本唔覺得係問題 你何解係都
要去話果o的人只談風花說月? 你呢o的唔係叫挑釁係叫乜野?
係吹水? 吹水你就返去吹水區 果條thread係講小巴問題 唔係
風花說月題 自己帶頭離題仲可以大聲叫釁 你有無品既呢?

乜野叫做投訴王? 投訴王就係果o的只係識complain 乜野有事無事都挖
o的野出黎complain 但係只限於識得complain 然後完全無意見俾出黎
無comment點去解決個問題 只係識得complain然後將個研究課題丟返
俾有關人仕自行解決 有關人仕解決唔到就去complain埋果o的人
呢o的就叫做投訴王 明未??

你如果認認真真講翻小巴問題 唔係無啦啦係度拖果o的無興趣討論小巴問題
既人落水跟本就唔會有漫罵發生既機會

以上言論並沒有發火 只係說明事實 :mrgreen:
作者: Eddy Lam    時間: 2006-6-2 09:28:03

好閹悶呀 你地咁好氣不如參加我地球隊踢下波好過啦!  
作者: Jess and Burns    時間: 2006-6-2 09:31:10

[quote:3ea8da5c9f="hales"][quote:3ea8da5c9f="Royhk"]無聲無色咁 delete 我的留言  誰delete又無通知!!

:mrgreen:[/quote]

放左日假 昨天上了大陸.
都唔得閒上黎吹水.

回覆ROYHK 問題: 我無DELETE 你份野 如果係我 我一定會出聲.
作者: Royhk    時間: 2006-6-2 09:40:48

[quote:f30fc8119e="hales"][quote:f30fc8119e="Royhk"][quote:f30fc8119e="unicorn"]我reply unicon 話個website 無人discuss
係wor

[quote:f30fc8119e="Royhk"][quote:f30fc8119e="hales"]咪就係囉...

呢位師兄 好心你反省一下啦 既然你好似完全唔明我講既野 我就講明o的

你係有心講小巴問題你就無謂係度搬弄是非 你自問一下你成條thread
唔係彈呢個就彈果個 三個唔埋兩個post又係到發爛咋 你呢o的係咪叫討論?
咁大個人 自己識分乜野先叫做討論喇掛? 成條thread你講過乜野有建設性既野?
講得難聽o的 你跟本成條thread既followup都係垃圾!

人地講小巴問題 即使講既人係少 但亦都無難題 有人鐘意講小巴咪講囉
其它人唔鐘意講小巴問題 或者有o的人跟本唔覺得係問題 你何解係都
係吹水? 吹水你就返去吹水區 果條thread係講小巴問題 唔係

乜野叫做投訴王? 投訴王就係果o的只係識complain 乜野有事無事都挖
o的野出黎complain 但係只限於識得complain 然後完全無意見俾出黎
無comment點去解決個問題 只係識得complain然後將個研究課題丟返
俾有關人仕自行解決 有關人仕解決唔到就去complain埋果o的人

你如果認認真真講翻小巴問題 唔係無啦啦係度拖果o的無興趣討論小巴問題

以上言論並沒有發火 只係說明事實 :mrgreen:[/quote]

點呀道理王!!!
什麼無品垃圾投訴王發爛咋......你真係好有品!!

----你好似識我咁知我只係識得complain 無x用你好勁呀道理王
作者: Jess and Burns    時間: 2006-6-2 10:01:20

[quote:0129652c4f="Eddy Lam"]好閹悶呀 你地咁好氣不如參加我地球隊踢下波好過啦!  [/quote]

其實我都覺得幾悶架.
尤其係某人... 講黎講去都係三幅皮. 無point. 我等登唔上黎幾日睇下有咩新論點. 點知都係無!!!
反而Hales 既文章就比較大快人心.
作者: Ice    時間: 2006-6-2 10:11:49

係呢度 大家只係利用文字作交流 讀者係有可能誤會發言人既語氣同態度.
咁所以係任何反擊/發火之前 大家可以試下退一步 filter 左 d 個人情緒先 reply.

試下了解下其他人既觀點先去 comment 別人有無 point. 或者佢既語氣唔好 但點解佢會咁 react 呢?

以上只係我睇左好幾次類似情況既觀後感
作者: hales    時間: 2006-6-2 10:22:58

[quote:d69dbc336d="Royhk"][quote:d69dbc336d="hales"][quote:d69dbc336d="Royhk"][quote:d69dbc336d="unicorn"]我reply unicon 話個website 無人discuss
係wor

[quote:d69dbc336d="Royhk"][quote:d69dbc336d="hales"]咪就係囉...

以上言論並沒有發火 只係說明事實 :mrgreen:[/quote]

點呀道理王!!!
什麼無品垃圾投訴王發爛咋......你真係好有品!!

----你好似識我咁知我只係識得complain 無x用你好勁呀道理王[/quote]

你 offline左之後有無做野呢度無人知
單係睇你係呢個forum既文就完全感受唔到你係有建設性
就係咁
作者: vivian    時間: 2006-6-2 10:32:21

當時光倒流啦,大家係重新搬入來RC
大家新認識,無過往,重新交流過啦?
(唔好鬧交,大家都坐一條船)
作者: Tomato    時間: 2006-6-2 11:44:42

任何一個討論區都會問題、爭論多多.......
我去ge種花網都係咁......
最緊要討論完 訓醒覺無晒事 見到面都唔會反面... :mrgreen:
作者: vivian    時間: 2006-6-2 12:36:22

講開又講,香港的行山網又係咁.....  :cry:
只係勸人唔好亂貼文守下規,都比人乜到飛起
話你眼紅,有居心......  :em06:
作者: grassman    時間: 2006-6-3 00:40:55

[quote:872ad87814="Eddy Lam"]好閹悶呀 你地咁好氣不如參加我地球隊踢下波好過啦!  [/quote]

我真係好愛你! 之不過就HARD SELL D!
作者: Eddy Lam    時間: 2006-6-3 09:11:43

[quote:c05543f313="grassman"][quote:c05543f313="Eddy Lam"]好閹悶呀 你地咁好氣不如參加我地球隊踢下波好過啦!  [/quote]

我真係好愛你! 之不過就HARD SELL D![/quote]

h:  h:  h:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2