藍澄灣業主社群

標題: 轉按 [打印本頁]

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-5-26 09:41:05     標題: 轉按

大家都好多夠三年,可以過會。
Citic Ka Wah 轉按,比大家參考下啦! ops:
作者: saga    時間: 2006-5-26 10:14:11     標題: Re: 轉按

[quote:1205be5291="Jeffrey & Shirley"]大家都好多夠三年,可以過會。
Citic Ka Wah 轉按,比大家參考下啦! ops:[/quote]

你轉按未呀?
計埋今次你轉左幾多次喇?  :?:
(我想打個電話問下詳情 成日都唔通 擺明唔做我生意)
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-5-26 12:10:01     標題: Re: 轉按

[quote:6552d1cebf="saga"][quote:6552d1cebf="Jeffrey & Shirley"]大家都好多夠三年,可以過會。
Citic Ka Wah 轉按,比大家參考下啦! ops:[/quote]

你轉按未呀?
(我想打個電話問下詳情 成日都唔通 擺明唔做我生意)[/quote]
03 年上會,我地 04 年先轉左第一次,而且是鎖三年,要明年先可以再諗。 ops:
因為我知有好多人 03 年上會要鎖三年,宜家正好時機轉會,所以見到有資料咪比大家參考下囉! :wink:
作者: saga    時間: 2006-5-29 15:43:20     標題: Re: 轉按

[quote:45d1361f13="Jeffrey & Shirley"][quote:45d1361f13="saga"][quote:45d1361f13="Jeffrey & Shirley"]大家都好多夠三年,可以過會。

你轉按未呀?
(我想打個電話問下詳情 成日都唔通 擺明唔做我生意)[/quote]
03 年上會,我地 04 年先轉左第一次,而且是鎖三年,要明年先可以再諗。 ops:
因為我知有好多人 03 年上會要鎖三年,宜家正好時機轉會,所以見到有資料咪比大家參考下囉! :wink:[/quote]

大新做緊: 首年 p-3 之後 p-2.75 0.5% 回贈 無set 借1 000 000下限 3 年罰息期
但要申請按金 HK$3000  :dead:
你得閒幫我留意下 邊d 銀行借少過 100 萬都可以做到低利率丫   
作者: saga    時間: 2006-5-29 16:28:08     標題: Re: 轉按

有無人試過寫減息信俾現時按揭銀行 佢又騷你架?  :shock:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2