藍澄灣業主社群

標題: 今晚八點 [打印本頁]

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-5-12 13:53:39     標題: 今晚八點

雖然我只係租客,有時間都希望落去聽下,請大家多多參與業主委員會會議 。得閑就去啦!

第十七次業主委員會會議
日期︰二零零六年五月十二日(星期五)
時間︰晚上八時正至十時正
地點︰藍澄會多功能室

(補充︰我鄰居是業委會成員,各位都係有鄰居是業委會成員)
作者: Robert    時間: 2006-5-12 13:58:01

(補充︰我鄰居是業委會成員,各位都係有鄰居是業委會成員)

肥仔,你做物抄人o的野呀﹗
作者: milk    時間: 2006-5-12 23:29:57

呢排果然係興o係網上抄野喎,不過.........年齡應該係局限o係十鈴歲o架! :em09:
作者: gp    時間: 2006-5-13 16:58:53

我噚日唔得閒去 可唔可以透露下d車同儲物櫃問題最終會點解決 :face13:
作者: 一家四口    時間: 2006-5-13 20:37:53

我上次已經想參與下,後來唔記得左,今次一早寫埋喺月曆,點知都唔記得,唉!
我都想知下D開會內容,請問可唔可以... ops:
作者: Billy    時間: 2006-5-13 23:40:16

[quote:7cd3586a60="gp"]我噚日唔得閒去 可唔可以透露下d車同儲物櫃問題最終會點解決 :face13:[/quote]

車hertz有個proposal幫我地繼續.
detail 好似話要交月費同租車錢.
佢地自付盈虧但就要用我地d車.

儲物櫃都有人想run.
但到時唔一定只租比我地.
外人都可以.

兩個都未有final decision.
有機會兩個都攪唔成.
就算個service continue 都唔gurantee 會run到幾耐.
因為變左私營虧本就會closed.

重有好似話泳池5月26日星期五開.
作者: gp    時間: 2006-5-14 09:19:14

仲未有final decision :roll:  但hertz已經撤離o左喎.
作者: dracula    時間: 2006-5-14 12:15:38

泳池冇定每年幾時開o既咩? 遲開的話有冇人要負責o架? 好多o野好似佢地想點就點咁o既~~
作者: Billy    時間: 2006-5-14 13:30:15

[quote:e39ae29929="dracula"]泳池冇定每年幾時開o既咩? 遲開的話有冇人要負責o架? 好多o野好似佢地想點就點咁o既~~[/quote]

上年係25號今年係25號差唔多啦.
管理處話如果下年要早開都可以要早通知以便安排.
重有早開泳池個budget計法又唔同. :dead:
作者: fkf    時間: 2006-5-14 14:05:40

did management office mention when will the swimming pool close then?
作者: Billy    時間: 2006-5-14 16:26:12

[quote:7f2d9a630f="fkf"]did management office mention when will the swimming pool close then?[/quote]

可能我聽唔到冇喎.
冇講應該跟上年呱...

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2