藍澄灣業主社群

標題: 龍哥!生日快樂! [打印本頁]

作者: grassman    時間: 2006-5-12 13:42:59     標題: 龍哥!生日快樂!

:em19:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-5-12 13:56:10

邊個 :?: 邊個 :?:
Anyway happy birthday!  
作者: Robert    時間: 2006-5-12 14:01:43

雷我龍師兄,生日快樂﹗
作者: grassman    時間: 2006-5-12 14:48:35

[quote:5a1225cb3b="Jeffrey & Shirley"]邊個 :?: 邊個 :?:
Anyway happy birthday!  [/quote]

藍澄灣業主社群駐警方線人! :mrgreen:
亦係警方駐藍澄灣業主社群發言人! :mrgreen:
作者: milk    時間: 2006-5-12 23:15:48

生日快樂
作者: leemoksau    時間: 2006-5-13 04:09:50

[quote:1129dc4181="grassman"]

亦係警方駐藍澄灣業主社群發言人! :mrgreen:[/quote]

無間道 :?:
作者: Billy    時間: 2006-5-13 08:37:21

生日快樂呀!!!
:em19:
作者: Hotcake    時間: 2006-5-13 17:33:46

生日快樂!!!! :yeah:
作者: 龍我雷    時間: 2006-5-18 17:42:34

[quote:81cb6c93d2="grassman"][quote:81cb6c93d2="Jeffrey & Shirley"]邊個 :?: 邊個 :?:
Anyway happy birthday!  [/quote]

亦係警方駐藍澄灣業主社群發言人! :mrgreen:[/quote]

哈哈好複雜我都唔明添多謝曬各位

順手一提各位有車既朋友葵青區既定位相機同交通部快相都會照價即影:即是原本50km/h既平時會過60先影你而家只要你過50就會上鏡大家好自為之雖然唔扣分不過都要比錢
作者: diedsee    時間: 2006-5-18 19:30:07

[quote:04c7609f56="龍我雷"][quote:04c7609f56="grassman"][quote:04c7609f56="Jeffrey & Shirley"]邊個 :?: 邊個 :?:

哈哈好複雜我都唔明添多謝曬各位

順手一提各位有車既朋友葵青區既定位相機同交通部快相都會照價即影:即是原本50km/h既平時會過60先影你而家只要你過50就會上鏡大家好自為之雖然唔扣分不過都要比錢[/quote]

very useful info  :zdevil:
作者: FireFire    時間: 2006-5-18 19:36:11

首先梗係生日快樂.................
另外想問問葵青區既定位相機響邊..... :?: thx
作者: 龍我雷    時間: 2006-5-18 21:22:17

[quote:361f2bb90a="Mr. & Mrs. FireFire"]首先梗係生日快樂.................
另外想問問葵青區既定位相機響邊..... :?: thx[/quote]

位有好多個不過入面真係有相機既成區好似只有5部而且每個星期都由大sir負責安排裝係唔同既黑點所以我update唔到比你地請安全駕駛

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2