藍澄灣業主社群

標題: 幾時先唔洗同大陸佬爭車坐?? [打印本頁]

作者: Dela    時間: 2006-4-11 11:22:09     標題: 幾時先唔洗同大陸佬爭車坐??

今朝先同班大陸佬開拖 :em13:  :twisted:  :twisted:
肥仔Billy一放假就失控  :evil: 點攪?????
作者: grassman    時間: 2006-4-11 12:01:15     標題: Re: 幾時先唔洗同大陸佬爭車坐??

肥仔Billy? :?:
作者: Dela    時間: 2006-4-11 12:15:37

管理員
作者: Eddy Lam    時間: 2006-4-11 12:35:55

係呀! 個肥哥哥好好人ga!!!  :em11:
作者: dick queenie    時間: 2006-4-11 18:21:26     標題: Re: 幾時先唔洗同大陸佬爭車坐??

[quote:5cd75b938f="Dela"]今朝先同班大陸佬開拖 :em13:  :twisted:  :twisted:
肥仔Billy一放假就失控  :evil: 點攪?????[/quote]

此事小弟略知一二,但妳同班"dan-sent"點開拖法?
a)粗口問候
b)武刀論劍
c)血流成河

8)
作者: Tomato    時間: 2006-4-12 09:14:40

可唔可以講0下開拖詳情來聽0下?
係咪打尖?
作者: Dela    時間: 2006-4-12 10:45:39

同另一位居民合口抗敵  :twisted:
事原班大陸佬塞住條lane 條廢奶管理員又唔理後面有人打尖 食我個位.
之後班大陸佬上pau車又唔肯落反去 仲叫我同居民落車 話我地打尖.  於是...
最後位了18個人開車 保險都唔知~糬p.
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-4-12 14:11:25

最好就接左兩條綠 WAN 線,自己開番兩條居民 shuttle bus。
咁就無人同我地爭車坐!
作者: Wonseto    時間: 2006-4-12 21:23:29     標題: 大陸佬

大陸佬在那裡來? 幾點到?
作者: dracula    時間: 2006-4-13 00:49:28

有時對得佢地多都有 d 人格分裂 一時頂唔順要鬧鬼佢地 一時又覺得要比個好印象 d 遊客....真係...唉~
作者: vivian    時間: 2006-4-13 00:55:43

有時心灰意冷,會想邊庶有百零萬的新樓盤,有海有山又方便,把心一橫賣掉走人,無銀睇!! (發夢中)
作者: dracula    時間: 2006-4-13 00:58:24

但係除o左班自由人之外~ 呢度都真係唔錯呢~
自由人o既問題日後應該會有辦法解決o既~
作者: grassman    時間: 2006-4-13 10:02:58

[quote:2966c858e2="dracula"]自由人o既問題日後應該會有辦法解決o既~[/quote]

你幾時郁手? :mrgreen:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-4-13 11:44:04

[quote:c2652a0b94="grassman"][quote:c2652a0b94="dracula"]自由人o既問題日後應該會有辦法解決o既~[/quote]

你幾時郁手? :mrgreen:[/quote]
Grassman:
咁就約你今晚十二點﹐小巴站等不見不散﹗ :detective
:
作者: Billy    時間: 2006-4-13 12:20:59

[quote:4f023ccb29="dracula"]但係除o左班自由人之外~ 呢度都真係唔錯呢~
自由人o既問題日後應該會有辦法解決o既~[/quote]

我諗要等你你買晒三座酒店唔租比d自由人先解決得到... :dead:
作者: dracula    時間: 2006-4-14 00:07:41

[quote:be899b5c96="Jeffrey & Shirley"][quote:be899b5c96="grassman"][quote:be899b5c96="dracula"]自由人o既問題日後應該會有辦法解決o既~[/quote]

你幾時郁手? :mrgreen:[/quote]
Grassman:
咁就約你今晚十二點﹐小巴站等不見不散﹗ :detective
:[/quote]

草人呢?? 佢係咪落o左小巴站? :em18:
作者: grassman    時間: 2006-4-14 00:13:33

[quote:74414234f9="dracula"]草人呢?? 佢係咪落o左小巴站? :em18:[/quote]
攪掂哂!做完野返黎喇!
作者: dracula    時間: 2006-4-14 00:36:16

[quote:1bd8d75fc7="grassman"][quote:1bd8d75fc7="dracula"]草人呢?? 佢係咪落o左小巴站? :em18:[/quote]
攪掂哂!做完野返黎喇![/quote]

有冇比人發覺?? :detective
作者: diedsee    時間: 2006-4-14 17:58:18

:em17:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2