藍澄灣業主社群

標題: 頂.....竟然無食水..... [打印本頁]

作者: simon_lhy    時間: 2006-4-3 22:43:53     標題: 頂.....竟然無食水.....

有無搞x錯,沖沖下涼竟然無食水,都係唔係第一次架la,上個月有一次,今日又黎,頂佢.......

唔知點搞,係私人樓住突然無水,有無搞錯!#@%&*%
:em20:  :em13:  :HIT:  :em10:  :em15:

作者: hales    時間: 2006-4-3 23:20:44

點解我無發生過既? :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
我同你同一座喎~
作者: Eddy Lam    時間: 2006-4-4 08:59:28

我都係5座人 但未試過你咁o既情況bor...
作者: Billy    時間: 2006-4-4 09:51:04

會唔會比人整蠱...
(個大制)係走廊冇LOCK隋時可以關)
作者: Tomato    時間: 2006-4-5 17:12:00

我都未試過喎!
作者: kevin_4389    時間: 2006-4-6 09:34:25

我都冇試過喎???喺邊個時間Observed?
作者: 肥度    時間: 2006-4-6 12:20:46

我第六座都試過 ... 吾只一次...印象都有3 次.... 次次都係半夜2點左右.. 話個機房出事要搶修..跟住3-4點左右就resume 返架啦
作者: grassman    時間: 2006-4-6 12:32:00

[quote:db2f0fc2e5="肥度"]我第六座都試過 ... 吾只一次...印象都有3 次.... 次次都係半夜2點左右.. 話個機房出事要搶修..跟住3-4點左右就resume 返架啦[/quote]

夜麻麻你"目及"住個水喉? :?:
作者: saga    時間: 2006-4-6 14:27:58

沖涼沖到一半都唔知點算好...

我五座 暫時未有呢個問題 可能O個個時間我無用水所以唔知啦

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2