藍澄灣業主社群

標題: 住戶智能咭 [打印本頁]

作者: 一家四口    時間: 2006-3-25 14:13:04     標題: 住戶智能咭

終於出場啦,開始可以申請啦,但係唔見左張咭要比200蚊補領就話叫D人小心D補管張咭,唔好成日唔見姐,之但係張咭有效期5年後,要再申請換領果時,每人又要比200蚊申請,貴唔貴左D咁呢?

一家幾口,幾要比成千蚊... :dead:
作者: Billy    時間: 2006-3-25 16:12:47     標題: Re: 住戶智能咭

[quote:aaadb26194="一家四口"]但係張咭有效期5年後,要再申請換領果時,每人又要比200蚊申請[/quote]

點解又要再比o既.... :?:
作者: Eddy Lam    時間: 2006-3-25 17:00:15     標題: Re: 住戶智能咭

[quote:fffe998f12="Billy"][quote:fffe998f12="一家四口"]但係張咭有效期5年後,要再申請換領果時,每人又要比200蚊申請[/quote]

點解又要再比o既.... :?:[/quote]

係囉 係我地d管理費度出數咪得囉...
作者: frankiesuen    時間: 2006-3-25 18:28:31

點解唔用八達通架咁stupid架. :em20:
作者: 菠蘿油王子    時間: 2006-3-25 19:19:28

[quote:18f26b7581="frankiesuen"]點解唔用八達通架咁stupid架. :em20:[/quote]

係咪成本太貴唔化算   :?:
作者: kk and hiromi    時間: 2006-3-25 22:06:00

點解要填身份証号碼 我認為沒有這個需要!!!!!! :hit:  :hit:
作者: daniel_Q    時間: 2006-3-25 22:39:25

[quote:f7c0abb64f="kk&hiromi"]點解要填身份証号碼 我認為沒有這個需要!!!!!! :hit:  :hit:[/quote]

:em11:  啱 !!  所以我都打算唔填.  而且管理處點會冇呢D資料丫.
作者: Billy    時間: 2006-3-25 22:42:57

之前比過一次相依家又要比多次..... :evil:
我張相佢地都應該有啦.... :evil:
作者: Eddy Lam    時間: 2006-3-26 14:28:00

[quote:02b6dd5fd1="Billy"]之前比過一次相依家又要比多次..... :evil:
我張相佢地都應該有啦.... :evil:[/quote]

好彩我仲係用梗張臨時証 唔使"side"o左張相...
作者: 老鼠倫大米    時間: 2006-3-26 18:02:22

年齡更加吾須要填啦!!!細戶得4張免費証好似少D播...
作者: Eddy Lam    時間: 2006-5-4 22:22:44

我見樓下已裝晒讀咭機 唔知d智能咭幾時有呢?
作者: 肥度    時間: 2006-5-5 00:09:38

[quote:4ea0d5e36d="Eddy Lam"][quote:4ea0d5e36d="Billy"]之前比過一次相依家又要比多次..... :evil:
我張相佢地都應該有啦.... :evil:[/quote]

好彩我仲係用梗張臨時証 唔使"side"o左張相...[/quote]

係咪即係會所證同住戶證都吾使分開啦喎....係就好啦...幾驚又要放多張...

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2