藍澄灣業主社群

標題: 誠哥,你唔好再老點我啦 [打印本頁]

作者: dick queenie    時間: 2006-3-18 23:15:06     標題: 誠哥,你唔好再老點我啦

都唔明!!!
跟本係唔會兌現,點解要再次欺騙社會人仕呢???
:em13:  :em13:
作者: dracula    時間: 2006-3-18 23:20:40     標題: Re: 誠哥,你唔好再老點我啦

[quote:c807e57d51="dick&queenie"]都唔明!!!
:em13:  :em13:[/quote]

我都唔明~ 我唔佢 又唔明你... :?:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-3-19 00:20:19     標題: Re: 誠哥,你唔好再老點我啦

[quote:44216bcaa5="dracula"][quote:44216bcaa5="dick&queenie"]都唔明!!!
:em13:  :em13:[/quote]

我都唔明~ 我唔佢 又唔明你... :?:[/quote]
睇下就可以,明明白白佢的心啦!
不過你睇完,你都可能會眼火爆! :evil:

作者: Tomato    時間: 2006-3-19 19:28:06

嘩.......似曾相識喎...
簡直係翻版....
作者: kk-in-hk    時間: 2006-3-20 09:20:18

廢話啦! 個d什麼什麼服務到時又係用者自付.
比較我地個陣時好左d啦 - 無點人話會有村巴.
"底"佢比"生滋"害死!!   
作者: 一家四口    時間: 2006-3-20 14:18:32

嘩!!!其中一個SELLING POINT一直都係講緊有個識轉既會所.....但係個會所又唔知幾時至有得用....又加一句物業範圍內的設施有修改權利...心血少D都.... :dead:

唉! 祝D買左既人好運....
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-3-20 14:21:34

可能個會所一年先轉一個圈,問你死未! :
作者: grassman    時間: 2006-3-20 16:18:16

[quote:ab1775c26d="Jeffrey & Shirley"]可能個會所一年先轉一個圈,問你死未! :[/quote]

呢個天文學現象叫"公轉"! :mrgreen:
作者: vivian    時間: 2006-3-20 19:00:35

我有朋友住天水圍的慧X軒 人地$1.1管理費咋
又有會所,又有村巴,重有會所
都係長x的物業
只能嘆句"同人唔同命"!
作者: grassman    時間: 2006-3-20 19:56:38

[quote:009708ac58="vivian"]我有朋友住天水圍的慧X軒 人地$1.1管理費咋
又有會所,又有村巴,重有會所
都係長x的物業
只能嘆句"同人唔同命"![/quote]

又要公道d講,天水圍緊係平d啦!仲有,會所你又計人兩個! :
作者: Eddy Lam    時間: 2006-3-20 21:37:45

[quote:4775012ff7="grassman"][quote:4775012ff7="Jeffrey & Shirley"]可能個會所一年先轉一個圈,問你死未! :[/quote]

呢個天文學現象叫"公轉"! :mrgreen:[/quote]

咁咪要上太空先感受到?  :
作者: dracula    時間: 2006-3-20 21:49:11

就因為個會所識轉 誠哥又玩到佢地係咁轉 咁班買家咪唔覺轉o緊囉!
作者: Eddy Lam    時間: 2006-3-20 22:02:58

[quote:aa7b13b2d6="dracula"]就因為個會所識轉 誠哥又玩到佢地係咁轉 咁班買家咪唔覺轉o緊囉![/quote]

好暈... :em18:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-3-21 13:54:47

[quote:8d2b025e84="grassman"][quote:8d2b025e84="Jeffrey & Shirley"]可能個會所一年先轉一個圈,問你死未! :[/quote]

呢個天文學現象叫"公轉"! :mrgreen:[/quote]
個會所應該係 "自轉" 喎。 :nowords:
作者: milk    時間: 2006-3-22 00:17:48

誠哥唔點人o既話,佢又點可以打入"福布斯"富豪榜第十位呢!

李嘉誠以188身家名列前十
http://finance.people.com.cn/BIG5/42775/4189165.html
作者: dracula    時間: 2006-3-22 00:20:59

[quote:959ce87d99="milk"]誠哥唔點人o既話,佢又點可以打入"福布斯"富豪榜第十位呢!

李嘉誠以188身家名列前十
http://finance.people.com.cn/BIG5/42775/4189165.html[/quote]

見唔見佢o個條 bar 入面有好多香港人o既血汗同眼淚?
作者: milk    時間: 2006-3-22 00:30:53

[quote:422b89ca67="dracula"]見唔見佢o個條 bar 入面有好多香港人o既血汗同眼淚?[/quote]仲有唔少寶貴o既時間同青春添! :?
作者: leemoksau    時間: 2006-3-22 02:43:10

正所謂無奸不成商 抵佢發o既. 不過因住有報應.

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2