藍澄灣業主社群

標題: 往來青衣的村巴那兒上落? [打印本頁]

作者: taftkwan    時間: 2006-3-15 02:03:58     標題: 往來青衣的村巴那兒上落?

往來青衣的村巴那兒上落?
作者: Eddy Lam    時間: 2006-3-15 09:16:39

我地得小巴 冇村巴ga... ops:

係青衣機鐵地下個Van仔站坐88F就可以到RC了...
作者: grassman    時間: 2006-3-15 10:01:39

[quote:411582cf24="Eddy Lam"]我地得小巴 冇村巴ga... ops:

係青衣機鐵地下個Van仔站坐88F就可以到RC了...[/quote]

有香港巴士和雅高巴士,最近RC下車點在美景花園!
作者: diedsee    時間: 2006-3-15 11:43:07

[quote:3ba4282b99="grassman"][quote:3ba4282b99="Eddy Lam"]我地得小巴 冇村巴ga... ops:

係青衣機鐵地下個Van仔站坐88F就可以到RC了...[/quote]

有香港巴士和雅高巴士,最近RC下車點在美景花園![/quote]
嚮邊到搭 同幾點有得搭 ar?
作者: Eddy Lam    時間: 2006-3-15 12:54:05

[quote:9fabfc970b="diedsee"][quote:9fabfc970b="grassman"][quote:9fabfc970b="Eddy Lam"]我地得小巴 冇村巴ga... ops:

有香港巴士和雅高巴士,最近RC下車點在美景花園![/quote]
嚮邊到搭 同幾點有得搭 ar?[/quote]

我都想知呀!!!
作者: taftkwan    時間: 2006-3-17 01:47:35

我只知尖沙咀香格里拉有村巴但唔知幾點....
作者: diedsee    時間: 2006-3-22 23:02:22

咁即係有冇人知ar??
作者: grassman    時間: 2006-3-22 23:18:33

我知5:30後開始可在九龍公園徑總站上車,於美景下車返RC。
作者: H and H    時間: 2006-3-23 17:40:46

如果係講緊來往青衣至TST既可以睇下呢度
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=7940
作者: H and H    時間: 2006-3-23 17:55:48

返青衣呢就好似由5:30PM開始向九龍公園徑果度上車每00/15/30/45/分開出 至到7:30PM最後一班車 最近我地個站係美景巴士站下車

好似有幾班車係向尖東個邊開架

查詢: 2399 7163

打去問下吧
作者: grassman    時間: 2006-3-23 18:31:56

[quote:f89eecda61="H&H"]如果係講緊來往青衣至TST既可以睇下呢度
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=7940[/quote]

個舊文好難search到,叫"RC--->TST",又放左去 "藍澄吹水泳池"!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2