藍澄灣業主社群

標題: 我係金三洵 [打印本頁]

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-3-10 17:25:58     標題: 我係金三洵

我無人有睇開呀?都有時幾好笑傢! :
亞洲電視 (Mon-Fri)
10:00-11:00 pm
作者: 一家四口    時間: 2006-3-10 19:02:05

真係好笑? 我老公都有笑到 key key 聲,我仲問佢係咪傻左tim,因為佢係咪都笑,咁等我都睇下先 :
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-3-11 01:25:19

[quote:448e5ba59c="一家四口"]真係好笑? 我老公都有笑到 key key 聲,我仲問佢係咪傻左tim,因為佢係咪都笑,咁等我都睇下先 :[/quote]
雪梨都睇到好開心傢!
作者: milk    時間: 2006-3-11 12:03:53

我老公都一路睇,一路笑到 He He 聲喎~ :
作者: RangerX    時間: 2006-3-11 12:15:24

係幾好笑 我同老婆都有追
作者: leemoksau    時間: 2006-3-11 20:02:46

笑片嚟架? 等我搵日早D返嚟睇吓先
作者: dick queenie    時間: 2006-3-11 20:54:16

呢套劇響韓國超紅,仲係mbc2005超級大奬,入面金三洵(由金宣兒飾)乜奬乜奬到手軟。
最掂都係入面個男主角(由玄斌飾),而家響韓國已經fight低左阿rain。

就係佢出現,使到我老婆對我冷淡左 :em06:

作者: leemoksau    時間: 2006-3-11 21:10:27

[quote:162612d1d2="dick&queenie"]

就係佢出現,使到我老婆對我冷淡左 :em06:
[/quote]

鬼叫你成日掛住打機 冷落嬌妻 :
仲唔快D補飛
作者: dick queenie    時間: 2006-3-12 08:34:46

[quote:7e295d014e="leemoksau"]鬼叫你成日掛住打機 冷落嬌妻 : 仲唔快D補飛[/quote]

唔係喎,你地睇下,家陣個男主角都係玩緊電腦 game 啦。,不過我冇佢打機打得咁型仔之o麻 :cry:

p.s.其實小弟都好奈唔锺意打機喇,做野做到得閒x,唔得閒病 :dead:
作者: grassman    時間: 2006-3-12 08:44:31

做人仔呀!
作者: leemoksau    時間: 2006-3-12 17:50:03

[quote:081df769bc="dick&queenie"]

p.s.其實小弟都好奈唔锺意打機喇,做野做到得閒x,唔得閒病 :dead:[/quote]

係咩?

[quote:081df769bc="dick&queenie"]我有玩呀,你係咪用super -card...???[quote:081df769bc="yo & lok"]藍澄灣沒有人玩NDS嗎?好多GAME好玩動物之森孖寶賽車如果可以一齊連線會好好玩.[/quote][/quote]
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-3-13 00:28:47

已經 download 左成套,雪梨正在努力中,已經睇到去15 集。 :
作者: sunday    時間: 2006-3-13 14:56:50

where i can download?
作者: Ice    時間: 2006-3-13 15:54:54

我呢 前排係有線睇開 開頭覺得: 嘩 做乜搵個咁樣衰既人做男主角架~
但之後呢 就越睇越感動 仲覺得玄彬好掂  :yeah:

我細妹仲特登送左成套 dvd 俾我添呀  :em04:
想睇既話可以問我借 (但我要先借俾 saga 先 :p)

BTW 我仲有套戲裡面兩首歌: she is 同埋 inside my heart 既 mp3 想要既都可以問我~
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-3-14 02:45:12

雪梨趕貨咁快已經睇晒! :shock:

不過我都係鍾意浪漫滿屋多 D。 :face13:
作者: sunday    時間: 2006-3-14 12:02:24

last nite I watched it cuz TVB nothing to watch...
作者: milk    時間: 2006-3-14 13:18:39

係亞視喎~
作者: sunday    時間: 2006-3-14 15:08:24

yes cuz tvb nothing to watch so i watch atv law...... ops:
作者: sunday    時間: 2006-3-16 18:04:59

haha now watching every nite very good
作者: sunday    時間: 2006-3-16 18:05:44

just want to thank you all for introducing.....
作者: sunday    時間: 2006-3-30 14:27:09

he is really 正呀 :em04:  :em04:  :em04:  :em04:
作者: Jess and Burns    時間: 2006-3-30 16:36:57

我都睇晒dvd 啦..最後幾集 震軒簡真温馴如綿羊.
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-3-30 22:43:01

但係姐弟戀,就真係太難接受喇! :em18:
作者: milk    時間: 2006-3-30 23:27:52

今晚破紀錄o係公司做到 10點幾,返到o黎已經睇唔到三珣啦~ :em01:

[quote:4263e1fa59="Jess&Burns"]我都睇晒dvd 啦..最後幾集 震軒簡真温馴如綿羊.[/quote]唔知,可唔可以借套dvd o黎睇咁呢? :face13:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-3-30 23:36:30

[quote:fe48d9a68c="milk"]今晚破紀錄o係公司做到 10點幾,返到o黎已經睇唔到三珣啦~ :em01:

[quote:fe48d9a68c="Jess&Burns"]我都睇晒dvd 啦..最後幾集 震軒簡真温馴如綿羊.[/quote]唔知,可唔可以借套dvd o黎睇咁呢? :face13:[/quote]
係喎!套碟都係睇吾到呀! :?:  ops:
作者: milk    時間: 2006-3-30 23:48:12

[quote:8fb665cb90="Jeffrey & Shirley"]係喎!套碟都係睇吾到呀! :?:  ops:[/quote]係啦,可能佢病左都唔定,不過點都好啦,多謝晒肥仔你協助我地呀~
作者: Jess and Burns    時間: 2006-3-31 09:35:05

[quote:140198fa1e="Jeffrey & Shirley"][quote:140198fa1e="milk"]今晚破紀錄o係公司做到 10點幾,返到o黎已經睇唔到三珣啦~ :em01:

[quote:140198fa1e="Jess&Burns"]我都睇晒dvd 啦..最後幾集 震軒簡真温馴如綿羊.[/quote]唔知,可唔可以借套dvd o黎睇咁呢? :face13:[/quote]
係喎!套碟都係睇吾到呀! :?:  ops:[/quote]

而家套蝶向我阿媽道喎...
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-3-31 09:55:06

[quote:62725ebf47="Jess&Burns"][quote:62725ebf47="Jeffrey & Shirley"][quote:62725ebf47="milk"]今晚破紀錄o係公司做到 10點幾,返到o黎已經睇唔到三珣啦~ :em01:

[quote:62725ebf47="Jess&Burns"]我都睇晒dvd 啦..最後幾集 震軒簡真温馴如綿羊.[/quote]唔知,可唔可以借套dvd o黎睇咁呢? :face13:[/quote]
係喎!套碟都係睇吾到呀! :?:  ops:[/quote]

而家套蝶向我阿媽道喎...[/quote]
好似 ICE 妹都有一套喎,可以試下問佢借吖! ops:
作者: Ice    時間: 2006-3-31 13:28:37

saga 有一套係 rc 呀 你可以今晚問佢借黎丫 你要翻左佢都得

睇完有線 亞記同埋套 dvd 既字幕 我覺得要三合一先算翻譯得最好 :p
同埋套劇 d 歌同音樂都好正  :em11:
作者: Tomato    時間: 2006-4-1 01:34:49

今晚睇真憲見三珣媽媽0個part....真係笑死我....
三珣都好靚0架~~~

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2