藍澄灣業主社群

標題: 點解無人通知 業委會 今日取消左o既? [打印本頁]

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-2-13 22:02:15     標題: 點解無人通知 業委會 今日取消左o既?

如題!
難得小弟仲想今日去比下意見添! ops:
作者: milk    時間: 2006-2-13 22:09:50

係呀~佢地臨時改左今個星期五(即十七號)開例會,
原因係今日業委委員有事不能出席以致改期!

(我都係今日6點幾先知)
作者: leemoksau    時間: 2006-2-13 22:13:10

我都係頭先九點鐘去到會所門口先至知 :em18:
作者: Billy    時間: 2006-2-13 23:00:59

[quote:3fea716631="milk"]係呀~佢地臨時改左今個星期五(即十七號)開例會,
原因係今日業委委員有事不能出席以致改期!

(我都係今日6點幾先知)[/quote]

哈咁我咪黎得到....
我都有幾個月冇黎喇....
作者: grassman    時間: 2006-2-14 01:15:31

ops:   ops:  ops:
作者: gp    時間: 2006-2-14 09:20:16

會唔會你事先無向管理處登記出席 所以改期都無call 你?
作者: 一家四口    時間: 2006-2-14 13:02:09

請問想參與個會係咪一定先要同管理處預先報名架?
作者: Billy    時間: 2006-2-14 14:57:54

[quote:da181228fb="一家四口"]請問想參與個會係咪一定先要同管理處預先報名架?[/quote]

我未試個登記喎.
趕到就自己走入去.
通常差唔多9點至入去.
作者: grassman    時間: 2006-2-14 15:25:15

[quote:4be87bfce4="一家四口"]請問想參與個會係咪一定先要同管理處預先報名架?[/quote]

唔洗!我都係突擊參加的!
作者: 一家四口    時間: 2006-2-14 17:20:46

啊! 唔該晒 Billy同grassman。
咁等我到時有時間都去八吓先.. :em12:
作者: milk    時間: 2006-2-14 23:06:08

[quote:4804ceebc1="Billy"]哈咁我咪黎得到....
我都有幾個月冇黎喇....[/quote]我都係有成幾個月無去過喇! ops:
作者: saga    時間: 2006-2-15 11:52:17     標題: Re: 點解無人通知 業委會 今日取消左o既?

Lift Lobby 有貼通告
作者: milk    時間: 2006-2-18 00:01:37

今日再次去旁聽"業主委員會會議",發覺愈來愈少業主參與其中!

各位下次有時間便去聽聽吧,屋苑內的設施也是大家的財產呵!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2