藍澄灣業主社群

標題: 油畫、水晶畫 [打印本頁]

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-1-18 02:03:47     標題: 油畫、水晶畫

放左 D 油畫上租合櫃頂,不過仲有一幅大得濟放吾落,仲諗緊點放? :?:

作者: vivian    時間: 2006-1-18 20:00:31

嘩,積兄,好重手播 (咁多張) ! 羨慕羨慕 ~
我地得張5R咋........  :face13:
作者: Sure Win    時間: 2006-1-19 10:02:06

[quote:647d75e8b8="vivian"]嘩,積兄,好重手播 (咁多張) ! 羨慕羨慕 ~
我地得張5R咋........  :face13:[/quote]

唔駛羨慕既 只要有屋企大 有心機去影 同埋有$$$ 就得啦!
積兄就有齊晒以上條件 所以就......  :mrgreen:
作者: Tomato    時間: 2006-1-19 10:17:19

好似畫展咁喎.......呵呵呵 :mrgreen:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-1-19 13:46:23

[quote:22b52c108e="Sure Win"][quote:22b52c108e="vivian"]嘩,積兄,好重手播 (咁多張) ! 羨慕羨慕 ~
我地得張5R咋........  :face13:[/quote]

唔駛羨慕既 只要有屋企大 有心機去影 同埋有$$$ 就得啦!
積兄就有齊晒以上條件 所以就......  :mrgreen:[/quote]
錯喇!屋係RC "最細既單位","心機" 已經比 D 攝影公司攪到無哂,"錢" 亦都因為擺酒而無埋。我其實已經要著草走佬。 ops:
千奇吾好學我,如果吾係我就吾會係到同大家講哩番說話。 :em18:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-1-19 13:47:45

[quote:f764432936="Tomato"]好似畫展咁喎.......呵呵呵 :mrgreen:[/quote]
得閑就過黎參觀下啦!不過仲未執完屋喎! ops:
作者: Tomato    時間: 2006-1-20 10:51:46

[quote:99501f198b="Jeffrey & Shirley"][quote:99501f198b="Tomato"]好似畫展咁喎.......呵呵呵 :mrgreen:[/quote]
得閑就過黎參觀下啦!不過仲未執完屋喎! ops:[/quote]
好呀好呀 :yeah: !!!
作者: 維也納    時間: 2006-3-5 18:50:58

好羡慕呀,d相架係咪全部送架
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-3-8 13:55:34

[quote:f67aec8f8a="維也納"]好羡慕呀,d相架係咪全部送架[/quote]
有 D 自己配,而且並吾係婚紗舖講得咁貴添! :wink:
作者: 車厘子    時間: 2006-4-4 00:07:13     標題: 嘩.................好犀利呀!!

咁多張油畫 又ML 又FB 咁其他o個d o係邊水影呀?

作者: 維也納    時間: 2006-4-20 00:35:31

咩係 ML 咩係 FB 呀
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-4-20 01:36:29     標題: Re: 嘩.................好犀利呀!!

[quote:3939d6c583="車厘子"]咁多張油畫 又ML 又FB 咁其他o個d o係邊水影呀?
[/quote]
仲有 Wonderful Arts (新天地) Love Generation (恋愛世紀)。
[quote:3939d6c583="維也納"]咩係 ML 咩係 FB 呀[/quote]
ML=MonaLisa (蒙娜麗莎)
FB=France Bridal (法國)
作者: 維也納    時間: 2006-5-21 12:26:22

ic

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2