藍澄灣業主社群

標題: 咩咩豬想... [打印本頁]

作者: 咩咩豬    時間: 2003-9-26 23:40:22     標題: 咩咩豬想...

咩咩豬想網主開個美容版 :em12:
作者: Tomato    時間: 2003-9-27 00:17:34

好提議!
有無去黑頭 眼袋同黑眼圈0既方法???
作者: 咩咩豬    時間: 2003-9-27 00:22:43

tomato:
夠訓咪無黑眼圈囉嘩哈哈 :em12:
作者: dick queenie    時間: 2003-9-27 00:24:51

要去黑頭,可以用一隻溶解角質的美容液,再塗上含黏性mask,一meet...成堆黑頭出哂。而黑眼....方面....有人話有隔夜茶包,但我覺得唔掂。最重要夠訓,但如果是大眼睛的話,咁咩都冇辦法。
作者: Tomato    時間: 2003-9-27 00:30:08

我唔知係唔係天生黑眼圈呢??整極都整唔走..........
作者: bikbark    時間: 2003-9-27 18:01:46     標題: Re: 咩咩豬想...

[quote:8c5975c9cf="咩咩豬"]咩咩豬想網主開個美容版 :em12:[/quote]
咩咩豬,管理員H早兩日"並"o左呀,我諗最快都要今晚或者聽晚先搞到啦   
作者: saga    時間: 2003-9-27 19:00:02     標題: Re: 咩咩豬想...

[quote:81439378c5="bikbark"]咩咩豬,管理員H早兩日"並"o左呀,我諗最快都要今晚或者聽晚先搞到啦   [/quote]

:cry:
幫我叫 hales 大哥多多保重
作者: bikbark    時間: 2003-9-27 19:02:04     標題: Re: 咩咩豬想...

[quote:b1004fdcd1="saga"][quote:b1004fdcd1="bikbark"]咩咩豬,管理員H早兩日"並"o左呀,我諗最快都要今晚或者聽晚先搞到啦   [/quote]

幫我叫 hales 大哥多多保重[/quote]
關心o黎家o野,都係你自己講啦,佢都上o左網
作者: saga    時間: 2003-9-27 19:15:58     標題: Re: 咩咩豬想...

[quote:26b3813020="bikbark"]關心o黎家o野,都係你自己講啦,佢都上o左網[/quote]

你講 令佢好返既效果會好好多嘛!
作者: hales    時間: 2003-9-27 19:20:11     標題: Re: 咩咩豬想...

[quote:036c04835d="saga"][quote:036c04835d="bikbark"]咩咩豬,管理員H早兩日"並"o左呀,我諗最快都要今晚或者聽晚先搞到啦   [/quote]

幫我叫 hales 大哥多多保重[/quote]
3q3q~~
作者: bikbark    時間: 2003-9-27 19:21:04     標題: Re: 咩咩豬想...

[quote:38b1d0f204="saga"][quote:38b1d0f204="bikbark"]關心o黎家o野,都係你自己講啦,佢都上o左網[/quote]

你講 令佢好返既效果會好好多嘛![/quote]
:em16:,所有人關心佢都會令佢好o既
作者: AgnesSarah    時間: 2003-9-28 01:21:13

[quote:409b298fe4="Tomato"]我唔知係唔係天生黑眼圈呢??整極都整唔走..........[/quote]

我都以為自己天生黑眼圈但睇完中醫後佢話我本身涼底但又唔戒口.所以引致身體有事.繼而形成黑眼圈.或都你都可以考慮睇中醫睇佢點講.
作者: Tomato    時間: 2003-9-28 23:03:25

[quote:b9645d70e5="AgnesSarah"][quote:b9645d70e5="Tomato"]我唔知係唔係天生黑眼圈呢??整極都整唔走..........[/quote]

我都以為自己天生黑眼圈但睇完中醫後佢話我本身涼底但又唔戒口.所以引致身體有事.繼而形成黑眼圈.或都你都可以考慮睇中醫睇佢點講.[/quote]

~~~~
我豈不是仲有一線生機??我都係寒底0架!仲係至陰至寒0個隻!所以我唔可以飲凍野!唯獨凍檸茶就戒極都戒唔到!我諗我真係要睇睇中醫喇!
作者: AgnesSarah    時間: 2003-9-28 23:07:51

其實除飲凍之外重包括一d涼的食物如苦瓜涼茶菜湯等...
作者: Tomato    時間: 2003-9-28 23:15:41

蕃茄湯算唔算菜湯????
作者: 咩咩豬    時間: 2003-9-29 13:01:33

咩咩豬祝hales快d好番~~~~
我想問下各位女士neutroxxna既細白修護面膜好唔好用呀??
咩咩豬有雀斑有咩方法整走佢呀???

:em13: 我愛MP5更愛羊咩咩 :em21:
作者: Ice    時間: 2003-9-29 13:11:16

[quote:26bbaf6286="咩咩豬"]咩咩豬祝hales快d好番~~~~
我想問下各位女士neutroxxna既細白修護面膜好唔好用呀??
咩咩豬有雀斑有咩方法整走佢呀???

:em13: 我愛MP5更愛羊咩咩 :em21:[/quote]

乜唔係"砰砰砰 打走晒 D 黑色素. 白到..................... 包公都話好!" 咩?  8)
作者: saga    時間: 2003-9-29 14:17:48

[quote:7181606e57="Ice"]

乜唔係"砰砰砰 打走晒 D 黑色素. 白到..................... 包公都話好!" 咩?  8)[/quote]

Two different brands...
作者: Ice    時間: 2003-9-29 15:00:45

[quote:16c4e2e0f6="saga"][quote:16c4e2e0f6="Ice"]

乜唔係"砰砰砰 打走晒 D 黑色素. 白到..................... 包公都話好!" 咩?  8)[/quote]

Two different brands...[/quote]

I know mine is "sk 3". But as mei mei chu asked about other methods so i recommended "sk 3"

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2